2777
2789
عنوان

خ داغونم بخدا

1232 بازدید | 122 پست

امشب اومدم خونه پدرم سر ی مسئله الکی با خاهر بزرگم عوضی شد بحثم ی یچه داره الان طلاق گرفته من بحاطر بچش میخادب ره کلاس اول زنگ زدم بهش ک کارت ملی شو بیاره بره بچشو ثبت نام کنه پشت گوشی میخاست بخوردم بعد قط کرد

من بهش پیام دادم چرا دادو بیداد میکنی نوشته بود میام جرت میدم اشغال و....

منم راسیتش نتونستم سکوت کنم جوایش رو دادم بعد نوشت ک من از اول تا خرت با خبرم نزار بزارم کف دست شوهرت ک با کیا بودی

راسیتش من قبل ازدواج مجرد ک بودم ا تنهایی با ی پسر دوست بودم خاهر نامردمو مثل ی مرهم دونستم بهش گفتم مجردی

دیگه ا وقتی ازدواج کردم با هیچکس نبودم حتی نگه ب کسیم نکردم حالا شوهرم خونه پدرشه منم خونه پدرم قراره فردا برگرده بیاد دنبالم خ هم بد دله غیرتیه خاهرمم گرفته من باهرکی بودمو نبودم الان براش پیام کرده فرستاده الانم شوهرم خابیده فردا ک بیدار شه پیامارو میخونه

اصلا نمیدوتم‌چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خ داغونم بیشتر بخاطر اینکه اینجور خاهری دارم زندگیمو خراب کرد

میدونم فردا سوهرم پیامارو بخونه خونه میفته تو زندگیم

دیگه راه برگشتی ندارم

برامم مهم نیست چون دیگه انقد ضربه خوردم ک رسیدم ته بدبختی دیگه هیچ خنجری ب پشتم کار نمیکنه

منم ازينا بوده اطرافم كات كردم نزديكترين كسمه ها كلا كاتشون كردم چند ساله 

منم امشب کات کردم ولی زندگیم ب باد رفت ابروم پیش شوهرم رفت بخدا من خ با معرفتم خ ادم بدبختیم انقد تو زندگیم زجر کشیدم

حیف اسم خواهر رو بعضیا  اصلا محل سگش نزار من جا تو بودم از زندگیم برا همیشه حذفش میکردم  ...

واقغا دیگه ب خاهر نمیارمش امشب اولین شبی بود تو زندگیم ک انقدر دافون بودم راستش من پیش زندگی شوهرمم شانس میاوردم ولی حداقل ادن ادمی نیست ک از پشت خنجر بزنه