2777
2789
عنوان

خ داغونم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی میگه خواهرت. چقد ساده ای جوش نزن..هرچیم شد انکار کن

ابجی من خ سادم خ انقدرم دیگه بدبختی کشیدم دیگه نمیتونم انکار کنم تا حالا شده نای نداشته باشی؟

نای ندارم ب علی قسم

ن فرستاده اسکرین گرفته بود 

به شوهرت بگو باهاش دعوا کردی از لجش این کاررو کرده خواسته زندگی تو بهم بزنه. با اعتماد به نفس با شوهرت حرف بزن انگار که همه حرفای خواهرت دورغه

خدایا شکرت🖤
اره مطمئنم بخدا قسم الان ک دارم تایپ میکنم پر تو چشمام اشکه 

واگذار كن به خدا

شوهرتم اگه بخاطر يه رواني بخواد باهات بدتر شه ديگه چه فايده 

خودش كم كم ميفهمه خواهرت عقده كرده نگران نباش

فوقش يه چند روزي سرسنگين ميشه

منم بچه اخرم برا همشون معرفت به خرج دادم كلي مهربون بودم با همه 

ولي كولياقت 

كات كردم

👻
واگذار كن به خدا شوهرتم اگه بخاطر يه رواني بخواد باهات بدتر شه ديگه چه فايده  خودش كم كم ميفه ...

منم کات کردم دیگه برای همیشه

ولی چ فایده

ادم از اینکه اینجور ادما دورو ورشن چقدر داغون میشه

یاد خواهر خودم افتادم روز عروسیم تو تالار جلوی شوهرم هرچی از دهنش در اومد گفت بهم چرا چون گفتم فلانی فامیل شوهرت نمیخوام همراهم بیاد خونم واسه بدرقه...شوهرمم کلی فوش بارم کرد کلا شبه عروسیمو زهرم کرد...خداروشکر الان ازم دوره ترکیس😐

الان هم خودتو اذیت نکن به همسرت بگو دعوامون شد خواسته منو خراب کنه  بعدا بیا بگو همسرت چی م ...

همسرم خ پشت تر از این حرفاس تعریف کردن نداره ابجی

بیشتر بخاطر این داغونم ک چقد بدبختم

شاید باورت نشه تا پای مرگ برای همه کسایی ک زمینم زدن رفتم بخدا الان دارم جوابتو میدم بقران صورتم خیسه

ارزش گريه نداره من انقد در جواب معرفت ومحبتم نارو خوردم كه الان مار زخمي ام  ديگه رو نميدم به ...

خوشحال نشدم از اینکه با من همدردی

من یبار از خونه خودم ی خرده برنج اوردم برای خونه پدرم

پدرم خونه نبودم خرجی نداشتن من اوردم دیگه یادم رفت ب شوهرم بگم

حالا خلهرم رفته ب شوهرم پیام داده ک سمیه از خونه تو میدزده میاره میده خونه بابام و...

خلاصه خ ابرو رفت خ حالم بده