2777
2789

ظاهرا چند هفتست این‌ اتفاق افتاده تهران هستیم.

من بردمش دکتر ارتوپد چند تا دکتر معرفی کرد بغدادی که برای شهریور وقت داد دکتر شهریار کامرانی که گفت تا تولدش فرصت میدیم خوب شه که تولدش شهریوره و دکتر سعید توکلی که هنوز نوبتم‌ نشده

کسی هست که بچه اش خوب شده باشه بدون عمل

پسر من مرتب ماشین بازی میکرد یا در ماشین های کوچکش رو فشار میداد یا این اواخر یه پازل پلاستیکی رو مرتب فشار میداد خونه میساخت

من اطلاعی ندارم.... ولی انگشت ماشه ای یعنی چی؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها شهریور تولدشه با یه دکتر چت کردم فیزیوتراپی هم‌گفت نمیدونم چیکار کنم خووش ممکن خوب شه به حالت خم مونده شصت دستش فشار بدم تق میکنه بر میگرده ولی خوب بازم همبنجوری میشه

پسرم گفت دستش درد میکنه انگصت شصتم رو ببند من فکر کردم که الکی مبگه بچه است اهمیت ندادم بعد دو روز بعد گفتم ببینم دستت رو دیدم حالت اکی رو با شصت راستش نمیتونه انجام بده موندم چرا اینجوری شده یدفعه یاد نی نی سایت افتادم گفتم‌شاید مادری باشه این انفاق برای بچش افتاده باشه تو نت بزنین توضیح انگشت ماشه ای خست

درمان های ساده واس انگشت ماشه ایی رو سرچ کن مدتی انجام بده انشالله حل بشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...