2777
2789
عنوان

پسر ۳ سال و نیمم دچار انگشت ماشه ای شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9103 بازدید | 35 پست

یادم نبود این پست رو گذاشتم دلم گرفت دیدم من دست بچمو پیش ارتوپد عمل کردم چند تا دکتر بردم به این مشکل میگفتن انگشت ماشه ای زودخوب شد بیهوشش کردن با دارو خیلی ناراحتی کشیدم ولی خدارو شکر خوب شده هنوز گاهی وقتا انگشتشو نگاه میکنم الانم مشق مینویسه  اگه بگه دستم درد میکنه میترسم البته دست چپش بود خدارو شکر راست دس

یادم نبود این پست رو گذاشتم دلم گرفت دیدم من دست بچمو پیش ارتوپد عمل کردم چند تا دکتر بردم به این مش ...

سلام خانمی..خوبی پسرت خوبه...پسر منم ۳سالشه وانگشت دست راستش این مشکل رو داره..میخاستم راجع ب عمل ودوره نقاهت اطلاعات بهم بدی..مرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمی..خوبی پسرت خوبه...پسر منم ۳سالشه وانگشت دست راستش این مشکل رو داره..میخاستم راجع ب عمل ود ...

سلام عزیزم جراحی کردش انگشتش درست شد میگفت بیهوشی نیست در حد خوابه دستش در حد یه نقطه قرمز هنوز جاش مونده والا نیمدونم بمرور درست میشد یا نه ولی انگار واقعیت این بود که خود به خود درست نمیشه یکی از فامیلامون میگفت با ماساژ دست نوه اش درست شده ولی من تحمل نداشتم بشینم ببینم با نذر و نیاز خوب میشه انشالله دست پسرت زود خوب شه من خیلی غصه کشیدم در حد یه زخمه دیگه چیزی نبود یادم رفته باید از همسرم بپرسم ولی روز عمل اش خیلی سوره یاسین رو خوندم 

شماره منشی این دکتر توکلی 0 خانم الیاسی)  09367004847 راستش دکترش خیلی دندون گرد بود ولی انگار دکتر خوبی بود ما تهرانیم اگر تهران هستی ببر ببینه اون موقع 8 تومن گرفت تازه 3 یا 4 تومنشو بیمه تکمیلی داشتیم شانس آوردیم 

اول میپرسید بیمه داری یا نه فکر کنم گرونتر حساب میکرد ولی من گفتم دارم بعد تنها لطفی که بی انصافی نباشه بگم کرد  ننوشت انگشت ماشه ای یه مشکل دیگه نوشت چون انگشت ماشه ای انگشتی هست که از بدو تولد اینطوریه پ(انگار بگن ارث مادر بهش رسیده ! ) در حالی که بچه من اسباب بازی داشت درب ماشینشو فشار میداد مرتب اینطور شده چون استخونای ضعیفی داشت . خلاصه مشکل رو چیز دیگه ای نوشت که حدود 4 تومشنو بیمه داد وگرنه بیمه انگشت ماشه ای رو قبول نمیکنه میگه از بدو تولد داشته پس توی بیمه تکمیلی نمیشه استفاده کرد

دکتر سعید توکلی ارتوپد کودکان هست یه دکتر معرفی کرد وگرنه ارتوپد کودکان فکر میکنم اصلا نباشه این آدم تخصص این کار رو داشت و ارتوپد کودک بود اگر تصویر ریز هست یه سرچ بکنی نوشته سعید توکلی 

دکتر سعید توکلی ارتوپد کودکان هست یه دکتر معرفی کرد وگرنه ارتوپد کودکان فکر میکنم اصلا نباشه این آدم ...

سلام عزیزم پسرمنم همین مشکل رو داده نزدیک دوسالشه خیلی دکترارتوپد بردمش همه گفتن عمل ولی خیلی کوچیکه از بیهوشیش میترسم اتفاقا از دکتر توکلی هم وقت گرفتم هفته دیگه نوبتشه شما راضی بودی از دکتر؟ بیهوشیش سخت نبود؟ کدوم بیمارستان عمل کردپسرتون؟

سلام عزیزم پسرمنم همین مشکل رو داده نزدیک دوسالشه خیلی دکترارتوپد بردمش همه گفتن عمل ولی خیلی کوچیکه ...

سلام عزیزم الهی ناراحت شدم من خیلی میترسیدم سه بار سوره یاسین رو خوندم بچمو سپردم بهش ببین بیهوشی کامل نیست یعنی میاد تو ریکاوری در حال باند پیچی بچت بیدار شده به سلامتی عزیزم بسپار به خدا  من یکم حافظه ام ضعیفه   بیمارستانش جردن بود یادم نیست نمیدونم چرا درست یادم نمیاد خودش گفت بیارید اون بیمارستان 

تو افراد بزرگسال با بی حسی انگار با یه سوزن این مشکل حل میشه فرض کن به تاندون دست چند بار سوزن میزنن ولی برای بچه ها تاندون دست انقدر ظریفه که انگار نمیشه ممکنه پاره بشه خدایی نکرده 

دختر منم ۷ سالشه سه روزه میگه دوتا از انگشتاش سخت باز میشه یعنی از اونه؟

تهرانی بعد اینکه بردی دکتر ارتوپد و عکسی چیزی داد ببر دکتر گیاهی با تمام مدارک پزشکیش با سواده توی افسریه اس خواستی ادرس بدم اگرم دور از جون رفتی عمل دیگه نبر چون دارو نمیده 

سلام عزیزم پسرمنم همین مشکل رو داده نزدیک دوسالشه خیلی دکترارتوپد بردمش همه گفتن عمل ولی خیلی کوچیکه ...

تهرانی ی دکتر گیاهی هست اول اینو ببر البته با تمام مدارک پزشکی عکس ازمایشی هرچی گرفتی و عمل تشخیص دادن  خودش ببینه میفهمه  خواستی ادرس بدم

دختر منم ۷ سالشه سه روزه میگه دوتا از انگشتاش سخت باز میشه یعنی از اونه؟

من اصلا اولش متوجه نشدم چون بچم انگشتش رو قایم میکرد بعد بزور باز کردم یه تق صدا داد فکردم در رفته بوده حالا درست شده نگو اینطوری شده دوباره از جاش در اومد به اروتوپد ببر نشون بده بچه من هیچ مشکلی نداشت ولی درب های ماشین اسباب بازیشئ بت قدرت فشار میداد دنیا هم اومده بود یادمه دستشو خوب باز نمیکرد که خوب شد شاید چون بدم من ویتامین دی اش کم بود بچم انقدر استخوان بندی ضعیفی پیدا کرد