2777
2789

😫😩😔😔

ميشه يكم راهنماييم كنيد؟؟

زياد اطلاعاتي راجب اين موضوع ندارم

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

فک کنم نمیتونن بچه دار بشن

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرشوهرم اینجوری بود به زور رفتن یه جا فک کنم پیش محضردار اشنا عقد کردن .واسه بچه دار شدن هم کلی ازمایش و اینا دادن دخترشون سالمه خداروشکر 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بهم بخوره نخوره یه اصطلاح غلطه عزیزم

ازمایش خون یعنی دو فرد رو از نظر بیماری تالاسمی(نوعی کم خونی) بررسی میکنن

اگه سالم باشن که هیچی.اگه یکی مینور و دیگری سالم باشه باز هم ازدواج موردی نداره.ولی اگه دو تا مینور باشن اون وقت مجوز ازدواج ندارن

به گروه خونی و اینا هیییییچ ربطی نداره

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

بله میتونن بچه دار هم میشن ولی احتمال داره بچه مشکلی داشته باشه مثلا مادر شوهره من مشکله پیسی پوست داره مادر پدرش خونشون به هم نمیخورده ولی ازدواج کردن تو بچه هاهم فقط ایشون این مشکلو دارن

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

منظورتون از لحاظ تالاسمی هست. شدن رو فکر کنم بشه ولی خب ریسک خیلی بالایی داره. نیما کرمی و همسرش هر دو مینور بودن و یه روز ماجرای ازدواجشون رو تو تی وی گفته بودن. دو تا بچه سالم هم دارن ولی خب باید تحت نظر متخصص ژنتیک بچه دار بشن فکر کنم

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بهشون میگن بچه دار نشن 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹