2777
2789

پسرم هفت ماه و نیمشه دوتا دندون پایینیاش از پنج ماهگی دراومد الانم دوتا بالاییی ها یه کوچولو زده  بیرون .ده روز میشه مدام بهم فشار میده صدای خیلی بدی میده گوشت تنم میریزه الانم ناراحتم چرا اینجوری میکنی لطفا  کنید😔😔😔

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💙

خب درد داره خودشو اروم میکنه بهم فشار میده..میگن دردی که بچه تو دندون درآوردن بکشه مامانش احساس کنه میگه اصلا دندون درنیاره😂

تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی  ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پسر منم اینجوریه بخاطر این ک میخواد دندون دربیاره

تروخدا یعنی نگران نباشم بالایی ها یه کم زده بیرون ولی پایین کاملا دراومده چنان بهم میشه میدها

خب درد داره خودشو اروم میکنه بهم فشار میده..میگن دردی که بچه تو دندون درآوردن بکشه مامانش احساس کنه ...

اره شنیدم خیلی درد داره خداکنه بخاطر همون باشه از چیز دیگه نباشه