2777
2789
عنوان

خانوما خواهش میکنم یه لحظه بیاین.ترو خدا فقط یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 72 پست
عزیزم میدونم عزیزم منم 41 سالمه دیگه فرصت واسه اردواج از دست دارم میدم خیلی نگرانم رو این گزینه حساب ...

خوب کامل درباره اون شخص تحقیق کن باهش صبحت کن خدا رو چه دیدی شاید سر گرفت به دلت بد راه نده خدا کریمه

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
خودمم تجربه دارم در مورد صبر ولی گفتم شاید چون در حال دعا صبر اومده باشه کارم انجام بشه 

میشه به امید خدا خیره زیاد بهش زوم نکن بسپار بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کامل درباره اون شخص تحقیق کن باهش صبحت کن خدا رو چه دیدی شاید سر گرفت به دلت بد راه نده خدا کریم ...

عزیزم قبلا استخاره گرفتم خوب اومده بود ولی دیگه نمیدونم صبر چرا اومد

عزیزم قبلا استخاره گرفتم خوب اومده بود ولی دیگه نمیدونم صبر چرا اومد

خوب خیره شما به این نیت که سر بگیره داشتی دعا میخوندی ؟؟شدنیش میشه احتمالا زمان میبره همین مثلا عقد میکنی بعد از چند مدت عروسی حالا بد به دلت راه نده ادامه بده بببن به کجا میرسه کارت 

خوب خیره شما به این نیت که سر بگیره داشتی دعا میخوندی ؟؟شدنیش میشه احتمالا زمان میبره همین مثلا عقد ...

عزیزم تو استخاره اومده بود که کارت میشه ولی دویدن داره حالا نمیدونم اون دویدن منظورش چی هست؟

عزیزم تو استخاره اومده بود که کارت میشه ولی دویدن داره حالا نمیدونم اون دویدن منظورش چی هست؟

زمان میبره فقط 

منم خودم تحقیق کردم نه علمای اهل سنت قبول دارن نه شیعه ولی برام چن بار تجربه شده به خاطر این باورم ش ...

وسوسه همینه دیگه. شیطان سعی میکنه بنده های خدا رو ناامید کنه. گاهی با احساس ناامید و یأس، گاهی با جور کردن مقدمات. برای اینکه اعتقاد به ناامیدی داشته باشی

إِنَّمَا النَّجْوَىٰ مِنَ الشَّيْطَانِ لِيَحْزُنَ الَّذِينَ آمَنُوا وَلَيْسَ بِضَارِّهِمْ شَيْئًا إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ
ﺟﺰ ﺍﻳﻦ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ نجوا [ وسوسه ] ﺍﺯ [ ﻧﺎﺣﻴﻪ ] ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺗﺎ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﻧﺪﻭﻫﮕﻴﻦ ﻛﻨﺪ ، ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻰ  ﺗﻮﺍﻧﺪ ﻫﻴﭻ ﮔﺰﻧﺪﻱ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ ﻣﮕﺮ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺧﺪﺍ . ﻭ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﻛﻞ ﻛﻨﻨﺪ [ ﻛﻪ ﺗﻮﻛﻞ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﮔﺰﻧﺪ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﻣﺼﻮﻥ ﺍﺳﺖ . ](١٠/مجادله)

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
حست چی میگه عزیزم میدونم که از اینده و غیب الله متعال فقط خبر داره

حسم میگه اگه با یقین از خدا بخوای حتما بهش میرسی. ولی با عطسه و صبر و اینجور چیزا... نمیدونم

مجنونِ حسینم ، شیدای ابالفضل...