2777
2789
عنوان

خانوما خواهش میکنم یه لحظه بیاین.ترو خدا فقط یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 72 پست
ولی من دارم محال صبر بیاد واون کار درست بشه چند بار گفتم اعتقاد نداشته باشم ولی متاسفانه وقتی میاد ک ...

منم همینطور عزیزم خیلی برام اتفاق افتاده و درست نشده به نظرت به حاجتم نمیرسم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اون صبر اون لحظه که حاجتم رو میگفتم هیچ پیامی نداشت اخه من فکر میکنم معنی خاصی داره عزیزم

نه عزیزم اینکه میگن عطسه کردی صبر کن یعنی همون لحظه یه ذره بمون رگ و اعصابت که بخاطر عطسه زدن بالاپایین شدن سرجای خودش برگرده. عطسه کردی چند ثانیه آروم بگیر. فقط همین. ضمن اینکه بازم میگم ریشه آیه و حدیث نداره. ولی در عوض این موضوع خیلی توی آیات و روایات هست که شیطان سعی میکنه شما رو از لطف خدا ناامید کنه. 

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
دعوام نکنینا😓 ولی چرا خانما اینقد خرافاتی ان برعکس اقایون  منظورم استارتر نیست کلا😰😓

عزیزم بخدا قبلا چن بار برام پیش اومده که باورم شده حتی بابامم اعتقاد داره خوب اون که مرده میگه بارها برام پیش اومده که توجه نکردم بعد کارم مشکل توش پیش اومده

شما تو ضمیر ناخودآگاهتون قبول کردین و بهش اعتقاد دارین،برا همینه

اوایل که نداشتم حتی دیدم کسانی که ندارن بازم نشده 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
منم همینطور عزیزم خیلی برام اتفاق افتاده و درست نشده به نظرت به حاجتم نمیرسم؟

به امید خدا میرسی ولی کمی صبر ناامید نشو 

نه عزیزم اینکه میگن عطسه کردی صبر کن یعنی همون لحظه یه ذره بمون رگ و اعصابت که بخاطر عطسه زدن بالاپا ...

منم خودم تحقیق کردم نه علمای اهل سنت قبول دارن نه شیعه ولی برام چن بار تجربه شده به خاطر این باورم شده

ببخشید منظورم شما نبودی کلی گفتم🌹❤🙏

میدونم عزیزم میخوام باور نداشته باشم ولی چن بار که برام پیش اومده دیگه باورم شده که راسته توجه نکنم مشکلی پیش میاد واسم عزیزم

خدایی راس میگی؟اخه شخص خاصی مد نظرم بوده واسه ازدواج یعنی جور میشه یا نه؟

تورو خدا ناراحت نباش  حالا اون نشد یکی دیگه  اگه قسمت باشه میشه 

تورو خدا ناراحت نباش  حالا اون نشد یکی دیگه  اگه قسمت باشه میشه

عزیزم خواب واسه منم مهم نیست ولی میخواستم بدونم اگه معنیش نشدنه فراموشش کنم از  و بهش دیگه فکر نکنم 

خدایی راس میگی؟اخه شخص خاصی مد نظرم بوده واسه ازدواج یعنی جور میشه یا نه؟

ببین گلم من دکتر بهم گفت رحم اجاره بگیر زمانی که این خانم میخواست بره انتقال جنبنهای منو بده صبر امد من بی خیال شدم خلاصه انتقال داد وجواب منفی شد اگه بدونی این خانم چقدر بهانه اورد پول اضافی از من گرفت نگران نباس خدا بد بنده هاشو اصلا نمیخوا 

عزیزم خواب واسه منم مهم نیست ولی میخواستم بدونم اگه معنیش نشدنه فراموشش کنم از  و بهش دیگه فکر ...

فدات شم واسه من هرکاری صبر بیاد سر نمیگیره حتی چند بار ختم گرفتم  نذر کردم صبر امد ورفتم دنبالش نشد الان هم نمیتونم به شما بگم نمیشه فقط تجربه شخصی خودمو عرض کردم 

ببین گلم من دکتر بهم گفت رحم اجاره بگیر زمانی که این خانم میخواست بره انتقال جنبنهای منو بده صبر امد ...

عزیزم میدونم عزیزم منم 41 سالمه دیگه فرصت واسه اردواج از دست دارم میدم خیلی نگرانم رو این گزینه حساب باز کرده بودم ولی وقتی صبر اومد باز ناامیدی اومد سراغم  دیگه میترسم دعا کنم 

فدات شم واسه من هرکاری صبر بیاد سر نمیگیره حتی چند بار ختم گرفتم  نذر کردم صبر امد ورفتم دنبالش ...

خودمم تجربه دارم در مورد صبر ولی گفتم شاید چون در حال دعا صبر اومده باشه کارم انجام بشه