2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

458 بازدید | 36 پست

خانوما کسی بوده تو آخرای هفته 17 یا اوایل هفته 18 خودش بره برا آنومالی و تعیین جنسیت

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

من ١٧هفته و سع روز رفتم انومالي 

دكتر گفته بود 

جنسيت هم درست گفتن

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میخوام جنسیت معلوم بشه همه چی داره بی رویه گرون میشه از دو هفته پیش تا الان تخت و کمد و 2500 گرونتر کردن

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
ایشالا ک پا قدمش کلی برکت باشه براتون

ممنون عزیزم

واسه من ۲۳ آبان ایشالا به سلامتی بغل بگیریش

البته دکتر نگفت خودم حساب کردم

واسه من ۲۳ آبان ایشالا به سلامتی بغل بگیریش

ممنون همچنین شما بسلامتی فارق بشین