2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو برگه سونو زده عزیزم میتونی نگاه کنی میفهمی راستی آن تی جنسیت بهت گفت؟

آن تی بهم گفت احتمالا دختره ولی میخوام مطمئن بشم که تا سبکم خریدام بکنم یکم هوا گرم تر بشه نمیتونم هلاک میشم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
قربونت البته منم چون سزارین ام زودتر بدنیا میاد

نه من میخوام طبیعی بیارم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
من اول ۱۹ هفته رفتم آنومالی البته واسه من تو ۱۲ هفته جنسیت رو گفت و آنومالی هم تایید کرد

بسلامتی فارق بشین عزیزم جنسیتو بهتون چی گفته بود آن تی

وای من انقد دلم میخواد هر چه زودتر برم انومالی چون میخوام ببینم خورنریزی داخلیم از بین رفته جفت ام هم پایین بود ببینم بالا رفته بعد گفتن خونرسانی ضعیف انجام میشه احتمالا بچه با وزن پایین دنیا میاد دلم میخواد برم ببینم الان چطوره وضعیت ولی دکترم گفت نوزده هفته برو

آن تی بهم گفت احتمالا دختره ولی میخوام مطمئن بشم که تا سبکم خریدام بکنم یکم هوا گرم تر بشه نمیتونم ه ...

اره کار خوبی میکنی به من گفته احتمال ۹۹درصد پسر من بازم اطمینان ندارم میگم این سری برم دیگه باور میکنم 

وای من انقد دلم میخواد هر چه زودتر برم انومالی چون میخوام ببینم خورنریزی داخلیم از بین رفته جفت ام ه ...

آن شالله همه چی خوب باشه براتون من ان تی رفته بودم چیزی نگفت گفت خوبه سرویکس 42 بود

اره کار خوبی میکنی به من گفته احتمال ۹۹درصد پسر من بازم اطمینان ندارم میگم این سری برم دیگه باور میک ...

ای جان به ما گفت دختره شوهرم خیلی ذوق کرد دوست داره دختر باشه

خدا کنه خیلی نگرانم چون بهم گفته بود استراحت داشته اما بچه کوچیک دارم نمیشه استراحت داشته باشم 

عزیزم، من بچه اولمه استراحت نگفت داشته باشم منم بی تجربه