2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزطلاق نگرفتم یکساله بلاتکلیفه دادگاه هام ماه های اول خیلی به هم ریخته بودم بیشترترس ازبرگشت به اون زندگی ودادگاه هاآزارم میداداماحالابهترم.بچه ندارم متاسفانه استقلال مالی هم ندارم ومیخوام ازصفرشروع کنم انشاالله.۲۲سالمه

هنوزطلاق نگرفتم یکساله بلاتکلیفه دادگاه هام ماه های اول خیلی به هم ریخته بودم بیشترترس ازبرگشت به او ...

هنوز سنی نداری عزیزم میتونی بری سرکار .من خودم احساس میکنم به این زندگی کوفتی وابستم 

هنوز سنی نداری عزیزم میتونی بری سرکار .من خودم احساس میکنم به این زندگی کوفتی وابستم 

منم وابسته بودم روزای اول خیلی دل تنگ میشدم .ولی اصلادلم نمیخواست برگردم همش هراس داشتم همه چیزدست به دست هم بده ومنوبرگردونه باشوهرم ایچ دل ۷وشی نداشتم .آره اول راهم نمیدونم میتونم بادرگیری های فکری درس بخونم یانه .شماچندسالته؟

منم وابسته بودم روزای اول خیلی دل تنگ میشدم .ولی اصلادلم نمیخواست برگردم همش هراس داشتم همه چیزدست ب ...

من 33سالمه منم خیلی میترسم احساس وابستگی میکنم میترسم تنهایی ازپس زندگی برنیام دوتا بچه هم دارم ما زیاد مشکل نداشتیم فهمیدم خیانت کرده جالبه به اون زنه گفته بود زنم خوب نیست ولی هی قربون صدقم میرفت ومیگفت عاشقتم

ببین من الان سه ماهه جدا شدم دوتا چه هم دارم اینو بهت بگم که آدم تاتو موقعیت قرار نگیرند نمیتونه درک ...

من شاغلم میدونم خیلی خوب نه ولی میتونم گلیمم از آب بکشم بیرون ازیه طرف دلم واسه بچه هام میسوزه ازطرفی چجوری باا قضیه خیانتش و نظر داشتنش به خواهرام کنار بیام چجوری توی روی خانوادم نگاه کنم دیگه بهش اعتمادی ندارم همش شک و تردید دارم

من ۴ ماهه با شوهرم قهرم ولی نمیتونم طلاق بگیرم ..شرایطشو ندارم خیلیم دوسش دارم..دعا کنین با شوهرم اشتی کنم..تایپینکمو بخونین اگه میتونین کمکم کنین

99/9/9خونه خودمم😍🥰❤
میشه تاپینکای منو بخونی کمکم کنی

بنظرم الان جدابشی بهتره چون سنت کمتره وبچه نداری باکره نیستی به درک خلاف که نکردی شوهرداشتی من اگه بچه نداشتم همون روز واسه طلاق اقدام میکردم شوهرت انگار نمیخوادت مال من عاشق بود وبا نذر ونیاز بهم رسید تهش این شد مال تو معلوم نیست چی بشه سعی کن با مادرت مدارا کنی هرچی گفت جواب نده راضیشون کن بذارن بری سرکار