2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

128 بازدید | 15 پست

من از اول دبیرستان تا الان که ۲۳ سالمه با یه نفر دوست بودم 

۲۰ سالگی ازدواج کردم شوهرم اوایل نمیذاشت با دوستام ارتباط داشته باشم منم چون خیلی با این دختره صمیمی بودم دور از چشم شوهرم باهاش حرف میزدم و بهش گفته بودم شوهرم حساسه و اینا ولی باهاش بیرون نمیرفتم 

کم کم دوستیمون کمرنگ شد دیگه دوستامم جایی میخواستن برن به من نمیگفتن بعد یه سال شوهرم اوکی شد دیگه من به این دوستمم گفته بودم ولی الانم بعضی وقتا وقتی همه رو دعوت میکنه خونشون منو نمیگه 

من واقعا ناراحت میشم الانم تولد گرفته بود همه دوستای مشترکمونو دعوت کرده به جز من

بنظرتون واسه همیشه بلاکش بکنم؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا بلاک نکنم فکر میکنه حسودیم شده 

اخه واقعا دلم میخواد واسه همیشه باهاش قطع رابطه کنم ولی شوهرم میگه ولش کن بی تفاوت باش اینجوری فکر میکنه خیلی ادم مهمیه

یا بلاک نکنم فکر میکنه حسودیم شده  اخه واقعا دلم میخواد واسه همیشه باهاش قطع رابطه کنم ولی شوه ...

تو هم باهاش مثل خودش باش و سرد رفتار کن 

اگ جایی دیدی و اینا

بلاک کنی میگه خوب سوزوندمش و از این حرفا

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
نه معمولی باش خوب چون قبلا رابطه ات رو کم کرده بودی دیگه باهات راحت نیست  تو هم محل نده ولی ب ...

اخه در جریان همه چی بود 

اتفاقا راحته خودش چند بار اومده خونمون

تو هم باهاش مثل خودش باش و سرد رفتار کن  اگ جایی دیدی و اینا بلاک کنی میگه خوب سوزوندمش و از ...

اخه من کاری باهاش نکردم که بخواد بسوزونه منو

واقعا نمیدونم چرا این کارو میکنه؟

ولی دلم میخواد کلا واسه همیشه کنار بذارمش واقعا اعصابم خورد شد امشب

اخه من کاری باهاش نکردم که بخواد بسوزونه منو واقعا نمیدونم چرا این کارو میکنه؟ ولی دلم میخواد کلا ...

بلاک نکن ولی حرفم نزن یا سرد باش

من باشم اینکارو میکنم

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
خوب پس بیشعوره ولش کن محلش نده عین خودش باش

اگر بلاکش کنم خیلی ضایع میشم؟

اخه من عقیدم اینه وقتی کسی به ذهنم اسیب میرسونه واسه همیشه از زندگیم پاکش کنم 

ولی اینجوری حس میکنم جلو بقیه دوستامم خراب میشم

اگر بلاکش کنم خیلی ضایع میشم؟ اخه من عقیدم اینه وقتی کسی به ذهنم اسیب میرسونه واسه همیشه از زندگیم ...

والا من خودم جز مزاحم تلفنی کسی رو بلاک نمی کنم ولی اگه بخوام قطع رابطه میکنم باهاش 

آخه بلاک کنی که چی بشه؟تو هم مثل خودش سرد باش

والا من خودم جز مزاحم تلفنی کسی رو بلاک نمی کنم ولی اگه بخوام قطع رابطه میکنم باهاش  آخه بلاک ...

اخه میخوام آنفالوش کنم از اینستا 

خب وقتی آنفالو کنم میخواد بیاد بگه چرا آنفالو کردی چون واقعا حوصله حرف زدن باهاش و حتی منت کشیش رو ندارم و واقعا قصد دارم واسه همیشه بذارمش کنار 

میخوام این کارکنم