2777
2789
عنوان

تغییرات من در رژیم+ عکس😃😎

| مشاهده متن کامل بحث + 41790 بازدید | 659 پست
نه عزیزم متاسفانه من این امکانو ندارم ولی همینجا میتونم تاپیک بزنم تگت کنم با دوستان دیگه شروع کنیم

پس ازفرداشروع کنیم نره ازشنبه که دوبارمن ارادموازدست میدم هی چاق ترمیشم برنامه رژیموازکجادریافت کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی زحمت اینجا گروه زدین منم تگ کنید

چشم

همینجا ریپلایت میکنم آدرسو میزارم برات

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
پس ازفرداشروع کنیم نره ازشنبه که دوبارمن ارادموازدست میدم هی چاق ترمیشم برنامه رژیموازکجادریافت کنم

باشه فردا صبح تاپیک میزنم

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
باشه فردا صبح تاپیک میزنم

تو نت هست رژیم جنرال موتورز ولی من تو تاپیک فردا میزارم

گروه زدین به منم بگین

من یه خفتست رژیم شروع کردم تو خونه تند راه میرم باقرو فر هم راه مبرم نیمساعت بعد یکی دوتا حرکت ورزشی میرم اخرشم۲۰دقیقه حلقه،حس میکنم خیلی سبک شدم قشنگ احساس میکنم،خیلی هم عزممو جزم کردم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍