2777
2789
عنوان

خواستگار راه دور

| مشاهده متن کامل بحث + 2458 بازدید | 42 پست
از واقعیت هم بهتر بود...ینی پدر بزرگم ک اومد گفت شانس در خونتو زده ردش نکن

منم همینو میگم .شاید قسمت و خوشبختی ی  نفر ی جای دیگ باشه.اخه الانم با وضعیت اقتصادی  خیلی کیس  خوب سخت پیدا میشه.درسته حالا ی مشکلاتی  هس ولی ی مزیتهای  هم هس

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به روحیه خواهرت داره زن داداش من برا یه شهر دیگه است ولی به پیشنهاد خودش اینجا موندن داداشم گفت برن شهر اونها ولی زنداداشم گفت اینجا راحتترم وبا روحیات من سازگارتره

بعضی ها پنجره ها را باز میکنند و فریاد میکشند بعضی ها پرده ها را می کشند و گریه میکنند
اگه فقط دنبال شغل و موقعیته خب شک واسه چیه دیگه😐بله بگه بره دیگه 

نه به این شدت ک فقط شغل.ترس اینجاس ک تحقیقات  عین واقعیت و نشون نده.بره تو زندگی بفهمه بخاطر محاسن طرف ی سری مسائل رو نشده

واقعا همينطوره 

گاهي قسمت بعضيا شهر دوره

من دختر عموم 

هرحه خواستگار داشت نميشد 

بعد همسرش با خانواده اومده بودن مسافرت شهر ما اتفاقي تو يه نمايشگاه همو ديدن 

خانواده ها دوست شدن ١٨ساعت فاصلس و ازدواج كرد

خيلي سخته مثلا تو همين كرونا عيد هم نشد كه بياد 

شهريور پارسال اومده 

اما چون همسرش خوبه ميتونه تحمل كنه 

بستگي به روحيات فردم داره 

يكي ازدواج ميكنه اون سر دنيا 

بازم خوشبخته

منم همینو میگم .شاید قسمت و خوشبختی ی  نفر ی جای دیگ باشه.اخه الانم با وضعیت اقتصادی  خیلی ...

راه دور  مشکلات خودش رو داره ولی در نظر بگیرید خواهرتون سال دیگه سی سالشون میشه،به نظرم آدم تک بعدی نباشه ،دیدن این خواستگار ضرر که نداره جواب منفی را بعدا هم میشه داد

راه دور  مشکلات خودش رو داره ولی در نظر بگیرید خواهرتون سال دیگه سی سالشون میشه،به نظرم آدم تک ...

دقیقا موافقم.خودم ۲۵ازدواج کردم.الان ۳۴ام.میگم کاش زودتر ازدواج میکردم بچه داری خیلی سخت تر میشه با سن بالا

دقیقا موافقم.خودم ۲۵ازدواج کردم.الان ۳۴ام.میگم کاش زودتر ازدواج میکردم بچه داری خیلی سخت تر میشه با ...

خواهر شوهرم دختر خوبیه ولی زیادی ایراد از خواستگاراش می گرفت سنش بالا رفته مجرد مونده،همه بهترین شرایط رو برای خواستگار می خواهند ولی بی عیب خداست،شرایط خودشون هم باید با شرایطی که برای خواستگار می پسندند مقایسه کنن

دقیقا موافقم.خودم ۲۵ازدواج کردم.الان ۳۴ام.میگم کاش زودتر ازدواج میکردم بچه داری خیلی سخت تر میشه با ...

بستگی به روحیات خواهرت داره یکی براش مهم نیستو البته دوری رو ترجیح میده یکی نه

من خودم فقط ۳،۴ ساعت فاصله دارم شوهرمم بد نیست ولی با این شرایط مردا همش بیرونن درحال کار کردن این زنه که باید با تنهایی و غربت بسازه و منتظر ی تعطیلی باشه عمه من ۱۷ ساعت دور بود ولی از خداشم بود اصلا براش مهم نبود باید خواهرت ببینه میتونه دوری رو تحمل کنه

من همیشه امید دارم ازین شهر برم هرروز هم تو تخیلاتم شوهرمو میبینم که خبر رفتنمونو میده توی دعاهامم حتما این هست که بریم شهر مامانم😭😭😭

خیلی سخته مگه ما چقدر عمر میکنیم که دوروز دنیا از هم دور باشیم و وقتی تلفنی حرف میزنیم دلمون بگیره چرا نتونم وقتی مامانم ی سرماخوردگی ساده میگیره برمو کمکش باشم شده ی چایی بریزم یا داروهاشو یاداوری کنم حالا خدای نکرده اگ ی اتفاقی بیفته ی عمر حسرت به دل😢😢😢