2777
2789
عنوان

خواستگار راه دور

| مشاهده متن کامل بحث + 2459 بازدید | 42 پست
زن گدای شوهر خودتون بشه،زن پادشاه شهر دیگه نشه‌.

وای نگووو این حرفو من راه دورم دلم گرفت از حرفت😕😕😔

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترین اشتباه زندگی من این بود ک راه دور ازدواج کردم،مگه فقط فقط مسئله ی مسافته😐مریض میشی خانوادت نیستن،بچه میخوای بزرگ کنی باید دست تنها نابود بشی،دلت میگیره میخوای دو دیقه پیش خانوادت باشی باید صبرکنی ببینی اقاتون کی بیکار میشه ک ببرتت،تازه اگه خانواده شوهرتم باهات خوب باشن و اذیتت نکنن اگه تو غریبی همونام عذابت بدن ک دیگه کارت تمومه،البته تجربیات شخصی خودمه اینایی ک گفتم و منم دقیقا 29سالم بود ک ازدواج کردم

وای نگووو این حرفو من راه دورم دلم گرفت از حرفت😕😕😔

منم راه دورم همیشه به همه اینو میگم😓

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂
بزرگترین اشتباه زندگی من این بود ک راه دور ازدواج کردم،مگه فقط فقط مسئله ی مسافته😐مریض میشی خانوادت ...

چقد سخت😪

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
زن گدای شوهر خودتون بشه،زن پادشاه شهر دیگه نشه‌.

افرین،واقعا حقیقته،ب منم دوستم همینو گفته بود و گوش نکردم گفتم عاشقشم و ازدواج کردم بعدا ب این حرفش رسیدم،تا تو موقعیتش قرار نگیرن ب این نتیجه نمیرسن

شوهر من سنندجیه...پدر بزرگم و عموم (پدرم فوت شده)رفتن سنندج..تو روستاشون..از تمام همسایه ها و مغازه ها تحقیق کرده بوده...رفتن ۱ روز هم خونه شوهرم مونده بودن ک وضع خونه و زندگی و اداب و معاشرتشونو ببینن..بعد اومدن ب مادرم اوکی دادن...الانم باهم تهران زندگی میکنیم

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
شوهر من سنندجیه...پدر بزرگم و عموم (پدرم فوت شده)رفتن سنندج..تو روستاشون..از تمام همسایه ها و مغازه ...

تحقیقات با واقعیت یکی بود؟

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

اسی ما فامیلامون اکثرا راه دور ازدواج کردن و خوشبختن،خودمم دلم میخواد راه دور شوهر کنم😍

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

من ازدواج عاقلانه عاشقانه ای تو‌راه دور داشتم و با اینکه خانوادمو‌دوس دارم‌ولی مستقلم چرا سختیای خودسو داره ولی من اصلا پشیمون نیستم. بازم‌اگر برگردم انتخاب می کنم‌نشاور چکشون کنه اکر به هم بخورن مسافت مساله ی حادی نیست