2777
2789
عنوان

مادر عجیب من

302 بازدید | 27 پست

وقتی بچه بودم مامانم از یه چیزای بی ارزشی میزد برای  پس انداز کردن که واقعا اذیت کننده بود اصلا فکر دل بچه رو نمیکرد 

مثلا وقتی چهارم ابتدایی بودم فرم مدرسم مثلا15 تومن بود اون برام نگرفت رفت یه مانتو که رنگشم اصلا خوب نبود مثلا باقیمت 12 تومن خرید انقدرهم خوشحال بود که مثلا چه زن  کاردانی هست😊

بعد من دو سال تومدرسه خجالت میکشیدم احساس حقارت داشتم  ک به خاطر 3 تومن ظاهرم اینطوریه😣😣

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا هیچوقت گل سر درست وحسابی نداشتم یا لاک یا خرده ریزایی که دخترا دوس دارن 

میرفتیم خونه مادر بزرگم خالم هم سنمه انقدر باذوق وسائلاشو نگاه میکردم انگار گنجه😕

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد

درك ميكنم ك چقدر تو اون سن ناراحتي كشيدي ولي خب واقعا گذشته و تموم شده

ديگه با فك كردن بشون بازم خودتو آزار نده

الان جاش مستقل شو و كار كن و همه چيزايي ك دوست داريو بخر

درك ميكنم ك چقدر تو اون سن ناراحتي كشيدي ولي خب واقعا گذشته و تموم شده ديگه با فك كردن بشون بازم خو ...

الان یه حاهر دارم  که ازمن کوچیکتره وتو ستپن اون دوران منه من ناراحتیم از اینه که برای همه چیزش سنگ تموم میزاره وسائل مدرسه بهترین کلاس گیتار و رقص و فلان بهترین لباسها همیشه چندین مدل مانتو و لباس مجلسی همزمان ویه چا براش میخره 

برای خاهرم خوشحالم ولی دلم از مامانم می گیره

هر چقد آدم اینجوری باشه روزیش هم کمتر میشه 

نه اتفاقا از اول هم خوب بودن الان عالین نسبت به همه فامیل و خیلی هم بریز و بپاش داره و به خودش میرسه همشم به من میگفت تو چرا به خودت نمیرسی دختر خالت ببین یاد بگیر ولی نمیگفت من تورو اینطوری بار اوردم

الان یه حاهر دارم  که ازمن کوچیکتره وتو ستپن اون دوران منه من ناراحتیم از اینه که برای همه چیزش ...

عزیرم  طبیعیه مامان من بچه اولیه ی  خواهر ۱۷ ساله داره از  شیر مرغ تا جون ادمیزار براش فراهمه اینقدر نازپرورده  طلا همه نوعش کلاس گیتار  کلاس زبان  کلاس فلان تمام لباساش مجلسی و.... مامانم بعضی وقتا بغض میکنه میگه باورت میشه من شب عروسیم به خاطر ی جفت کفش تا صب گریه کردم برام نخریدن گفتن پرو شدی حالا اینجور دارن برای  خواهرم خرج میکنن

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند
الانم مجردی؟خونه پدر مادرتی ؟

نه ازدواج کردم ولی با اینکه بابای خوبی دارم همسرم خیلی خوبه ولی همش خودم از بقیه کمتر میبینم 

خالم با اینکه شوهرش معتاد بود و به شدت پسر دوست ولی انقدر به دخترش میرسید 

الان اون خدای اعتماد به نفسه ولی من همیشه احساس کم بودن دارم