2777
2789
عنوان

نیاز به همفکری در مورد کادو برای خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 24 پست
اون موقع طلا ارزون بود تازه نصفشم نداد خودش گفت ۵۰ تومن پول کذاشته ۷۰ هم برادرش

عزیزم خب طلا تو هر زمان خودش باارزشه،،،

وقتی طلا آورده یعنی هدیه باارزشیه،

،،میتونس پول یا لباس کادو بده

حالا شما یه کم اضافه تر بدین جای دوری نمیره که،،،،خواهرشوعرت دیگه ،،چه اشکالی داره،،،،

بگه من الان خیلی دستم خالیه شما بخرید من پولشو خورد خورد می دم بهتون

همون اندازه که دارید پولشو بدید بقیه رو برندارید گردن مادر شوهرت که دخالت نکنه تو کادو دادن بقیه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اگه ندارید..یه سکه گرمی پارسیان براش بخرید...خب الان واقعا گرون شده طلا...بگو به شوهرت که از مامانش بپرسه چند میشه مثلا...بعد بگه خب من الان نمیتونم انقدر پول بدم..به جاش یه سکه پارسیان میخرم..اصلا به خودت فشار نیار و بیشتر از جیبتون خرج نکن..

خب الان شما نمیتونی ۵۰ ببری که  خودت حساب کن با ۵۰ تومن اون موقع طلا خریده  الان چی میشه ...

۵۰ که نمیخواستیم بدیم اما دستبندم نه...راستش ناراحتم از اینکه مادرشوهرم نشسته حساب کتاب کرده بجای ما تصمیم گرفته که ما کادو چی بدیم چرا از این فداکاری ها برای ما انجام نمیدن..امسال مادرشوهرم به دخترم عیدی نداد با اینکه وضع مالیشونم عالیه...یا پاریال تولد دخترم خواهر شوهرم هیچی کادو نداد

چطور النگو درومد ۱۲۰؟؟ ما حدود دو سال نیم پیش برا دختر جاریم از طرف مادرشوهرم گوشواره نوزادی گرفتیم ...

نمیدونم راستش...فقط یادمه طلا سال ۹۵  گرمی صد بود خواهر شوهرمم گفت من فقط ۵۰ گذاشتم بقیه سو برادر شوهرم داده بود که مجرده

۵۰ که نمیخواستیم بدیم اما دستبندم نه...راستش ناراحتم از اینکه مادرشوهرم نشسته حساب کتاب کرده بجای ما ...

خب نمیدونی دختر خودشونه دیگه

منم از این مشکلات زیاد داشتم 

مخصوصا موقع تولدا 

باید زودتر با شوهرت حرف میزدین تصمیم میگرفتیم 

تازه دیر نشده دستبند هست ۱۰ میلیون دستبند ۱ تومنیم هست برید خودتون انتخاب کنید یا بگید ما فلان قدشو بیشتر نمیتونیم بدیم 

ما برادرشوهرام سر عقد  رب دادن اون موقع ۳۰۰ ۴۰۰ تومن بود هنوز اردواج نکردن مادرشوهرم حرص میخوره نفروشید طلاها رو باید سر عقدی بهشون رب سکه بدین 

شمام همینه چون طلا اوردن باید طلا ببرین و گرنه حرف و حدیث برات درست میشه و اعصاب خوردی 

ولی به اندازه برا طلا پول بذارید