2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بزرگ بود و پا نشد یعنی تو براش مهم نیستی یا اینکه ادب نداره

البته شااااید پاهاش درد میکرده یا مشکلی داشته

اگه کوچیک بودد که اصن مهم نیس

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂
متوجه نشدم ینی چی؟ ینی مهمون میاد جایی طرف از جاش پاشه؟ برای چی؟ شاید توفرهنگ اونا این کاروجود نداره ...

تو فرهنگشون هست که مهمون بیاد برا احترام بلند شن و احوالپرسی کنن

همسن و سال خودمون مثلا برادرشوهر و جاری برای جاری و برادرشوهر دیگه یا خواهرزن برای دامادشون

ن خب اگه همسن باشن و پانشن بی احترامیه ب نظر من...دوماد ما ۱۷سال از من بزرگتره اما بازم جلو من پا میشه

مراقب خودت باش،از 

وااایییی

ما بلند نمیشیم،چون کلا این عمل خیلی اکراه داره،هیچ دلیل منطقی هم نداره ک انجامش بدیم ،فقط واسش جا باز میکنیم و دست و احوالپرسی 

اگر خیلی بزرگ باشه بلند میشیم کمکش کنیم ک بیاد تو و بشینه 

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
وااایییی ما بلند نمیشیم،چون کلا این عمل خیلی اکراه داره،هیچ دلیل منطقی هم نداره ک انجامش بدیم ،فقط ...

منظورتونو از اکراه متوجه نشدم. یعنی مهمونتون بعد سه ماه بیاد شما براش بلند نمیشید حال و احوال کنید؟