2777
2789
عنوان

چرا واقعا

49 بازدید | 4 پست

چرا گاهی وقتا یه حسی دارم که عاشق عالم و آدمم ینی انقد آدما رو دوس دارم ک اگه ببینم کلیه میخوان همون لحظه میرم‌ بیمارستان و اهدا میکنم

اما گاهی وقتا دلم میخواد سر به تن هیشکی نباشه.حتی خانوادم

چرا اینطوری ام؟!

شاید بگید مودی ام

اما آدم مودی دیدم انقد روانی نیس بخدا

منم همینم واقعا 

گاهی تو فاز محبت کردن شدید و امید بخشیدن به آدمام گاهی حوصله هیچکسو ندارم متنفرم از هرچی آدم دورمه

بنظرم خیلی ربطی به مودی بودن نداره 

آخه این احساسات گاهی هستن و اینکه بنظرم از فشار و وضعیت روحیمون سرمنشأ میگیره 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

منم همینم واقعا گاهی تو فاز محبت کردن شدید و امید بخشیدن به آدمام گاهی حوصله هیچکسو ندارم متنفرم از ...

من خیلی حالم بده.

فک کن در عرض یک سال و خورده ای ، دو بار تا مرز قبولی فرهنگیان رفتم و رد شدم

کسی که عاشقم بود و عاشقش بودم الکی رفت

بابام فوت کرد

اصن نگم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی حالم بده.فک کن در عرض یک سال و خورده ای ، دو بار تا مرز قبولی فرهنگیان رفتم و رد شدمکسی که ع ...

حق داری دیگه شرایط سختی داشتی 

خیلی خودتو اذیت نکن و به رفتارات گیر نده 

بیخیالش توعم آدمی حق داری عجیب غریب بشی 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

حق داری دیگه شرایط سختی داشتی خیلی خودتو اذیت نکن و به رفتارات گیر نده بیخیالش توعم آدمی حق داری عجی ...

اره خیلی اذیتم اصن نمیدونم بگم چقدرر

همه میگن چقد لاغر شدی غذا بخور

در صورتی ک من خیلی پرخوری عصبی دارم اما انقد اضطراب و استرس دارم چاق نمیشم اصن😂😂

کلا درونم خیلی نابوده

خدا صبرم بده فقط😂