2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 45 پست
من الان ۱۴ هفتم بازم دل دردپریودی میادومیره طبیعیه؟؟

منم دقیقا۱۴هستم اونروز دلدرد پریودی داشتم فک کنم بخاطر بزرگ شدن و کش اومدن رحمه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
ن بابا خارش و سوزش ته رنگ ادرارمم طببعیه خداروشکر ولی گاهی لگنم درد میکنه

خوب تنهایی دردداره شاید عفونت نیس و ازبارداریه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا۱۴هستم اونروز دلدرد پریودی داشتم فک کنم بخاطر بزرگ شدن و کش اومدن رحمه

اره دکترمم همینوگفت چون رحم داره بزرگ میشه چون خیلی خفیفه وقابل تحمله

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
اره دکترمم همینوگفت چون رحم داره بزرگ میشه چون خیلی خفیفه وقابل تحمله

اره ولی من هنوزم دردش میاد استرس میگیرم🙄😬

اره ولی من هنوزم دردش میاد استرس میگیرم🙄😬

اوخی عزیزم مث من🤣😂هی هرکیومیبینم ازش سوال میکنم -ان تی بهت گفت بچت پسره؟

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
خوب تنهایی دردداره شاید عفونت نیس و ازبارداریه

ی سواله دیگه ام دارم دیشب معجون خوردم ی لحظه بعداخرین قاشق همه رو..........من اصلا نمیتونم ب چیز شیرین نگاه کنم اصلا حتی با چاییم نمیتونم قند بخورم فقط و فقط و فقط چیزهای شور و ترش دوستدارم اوایل ک نمیدونستم باردارم جعبه جعبه زولبیا بامیه میخوردم اما الان فقط چیزهای ترش حالمو خوب میکنه میخوام بدونم چیزهای ترش ضرر داره برای مغض بچه تو گوگل هم خوندم ک زرشک باعث نقص عضو بچه میشه راسته؟؟؟؟؟

اوخی عزیزم مث من🤣😂هی هرکیومیبینم ازش سوال میکنم -ان تی بهت گفت بچت پسره؟

😂😂،نهههه اصلا یادم رف بپرسم ازبس استرس داشتم اومدم بیرون یادم افتاد ولی خودشم نگف😑ان تی ب شما چی گف؟؟

ی سواله دیگه ام دارم دیشب معجون خوردم ی لحظه بعداخرین قاشق همه رو..........من اصلا نمیتونم ب چیز شیر ...

من شنیدم مصرف ترشی زیاد نی نی را زشت میکنه،ولی کلا همه چیز اگ زیاده رویی بشه براسلامتش بده همه چی درحد اعتدال باید باشه،زرشک کلا توبارداری نباید مصرف شه درحد خ کم طوری نیس،ولی سقط میاره

من شنیدم مصرف ترشی زیاد نی نی را زشت میکنه،ولی کلا همه چیز اگ زیاده رویی بشه براسلامتش بده همه چی در ...

سقط میاره مصرف زرشک ؟؟؟؟؟من خوندم نقص عضو میاره ن زیاده روی نمیکنم اصلا سعی میکنم تحمل کنم ولی وقتی چیز شورو ترش نخوردم اصلا غذا تو معدم نمیمونه😔کلافه شدم تنها هم هستم هیچکس نیست بگه چی بخورم چی نخورم 

من شنیدم مصرف ترشی زیاد نی نی را زشت میکنه،ولی کلا همه چیز اگ زیاده رویی بشه براسلامتش بده همه چی در ...

چرا میترسونین ملت رو اخه

چرا جو میدید بابا گناه دارین میکنینا

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)
سقط میاره مصرف زرشک ؟؟؟؟؟من خوندم نقص عضو میاره ن زیاده روی نمیکنم اصلا سعی میکنم تحمل کنم ولی وقتی ...

اره شایدم چون نقص عضو میاورده نوشتن سقط ک مردم کلا مصرف نکنن،عزیزم ویارت ترشیه مصرف کن ولی مثلا لیمو خوبه ویتامین داره سعی کن چیزایی ک ویتامین داره بیشتر مصرف کنی ولی خیلییی زیاده روی نکن،من خودم عاااشقه شوریم ولی گفتن فشارو بالا میبره مجبورم تحمل کنم😪

چرا میترسونین ملت رو اخه چرا جو میدید بابا گناه دارین میکنینا

وا چ جوی خوب خودتون سرچ کنین نوشته توبارداری خطرناکه مث زعفران و اینا ک مصرف زیادش خطرناکه،هرچیزی باید درحد اندازه مصرف بشه،مثلا زیاده روی تونمک قندوبالامیبره،تو شیرینی دیابت بارداری میاره

نه عزیزم طبیعیه چقدر به اناتومیه بدنتون گیر میدید

سلام خداروشکر مامانی برای من دعا کن بچم سالم باشه تورو خدا خداروشکر هفته های اخری خیلی نگران سلامتی بچمم گاهی بی اختیار گریم میگیره.میدونم خدا خیلی مهربون و بزرگه اما تو فامیل خودم و همسرم نقص های مادرزادی هست متاسفانه

اره شایدم چون نقص عضو میاورده نوشتن سقط ک مردم کلا مصرف نکنن،عزیزم ویارت ترشیه مصرف کن ولی مثلا لیمو ...

اتفاقا دیشب سریع بعد اینکه حالم از معجون بد شد لیمو ترش خوردم ن از هندوانه خوشم میاد ن ملون ن گوجه ن خیار نمیدونم چطوری بچم میخواد از من ویتامین بگیره😔