یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی سواله دیگه ام دارم دیشب معجون خوردم ی لحظه بعداخرین قاشق همه رو..........من اصلا نمیتونم ب چیز شیرین نگاه کنم اصلا حتی با چاییم نمیتونم قند بخورم فقط و فقط و فقط چیزهای شور و ترش دوستدارم اوایل ک نمیدونستم باردارم جعبه جعبه زولبیا بامیه میخوردم اما الان فقط چیزهای ترش حالمو خوب میکنه میخوام بدونم چیزهای ترش ضرر داره برای مغض بچه تو گوگل هم خوندم ک زرشک باعث نقص عضو بچه میشه راسته؟؟؟؟؟
ی سواله دیگه ام دارم دیشب معجون خوردم ی لحظه بعداخرین قاشق همه رو..........من اصلا نمیتونم ب چیز شیر ...
من شنیدم مصرف ترشی زیاد نی نی را زشت میکنه،ولی کلا همه چیز اگ زیاده رویی بشه براسلامتش بده همه چی درحد اعتدال باید باشه،زرشک کلا توبارداری نباید مصرف شه درحد خ کم طوری نیس،ولی سقط میاره
من شنیدم مصرف ترشی زیاد نی نی را زشت میکنه،ولی کلا همه چیز اگ زیاده رویی بشه براسلامتش بده همه چی در ...
سقط میاره مصرف زرشک ؟؟؟؟؟من خوندم نقص عضو میاره ن زیاده روی نمیکنم اصلا سعی میکنم تحمل کنم ولی وقتی چیز شورو ترش نخوردم اصلا غذا تو معدم نمیمونه😔کلافه شدم تنها هم هستم هیچکس نیست بگه چی بخورم چی نخورم
سقط میاره مصرف زرشک ؟؟؟؟؟من خوندم نقص عضو میاره ن زیاده روی نمیکنم اصلا سعی میکنم تحمل کنم ولی وقتی ...
اره شایدم چون نقص عضو میاورده نوشتن سقط ک مردم کلا مصرف نکنن،عزیزم ویارت ترشیه مصرف کن ولی مثلا لیمو خوبه ویتامین داره سعی کن چیزایی ک ویتامین داره بیشتر مصرف کنی ولی خیلییی زیاده روی نکن،من خودم عاااشقه شوریم ولی گفتن فشارو بالا میبره مجبورم تحمل کنم😪
سلام خداروشکر مامانی برای من دعا کن بچم سالم باشه تورو خدا خداروشکر هفته های اخری خیلی نگران سلامتی بچمم گاهی بی اختیار گریم میگیره.میدونم خدا خیلی مهربون و بزرگه اما تو فامیل خودم و همسرم نقص های مادرزادی هست متاسفانه
اره شایدم چون نقص عضو میاورده نوشتن سقط ک مردم کلا مصرف نکنن،عزیزم ویارت ترشیه مصرف کن ولی مثلا لیمو ...
اتفاقا دیشب سریع بعد اینکه حالم از معجون بد شد لیمو ترش خوردم ن از هندوانه خوشم میاد ن ملون ن گوجه ن خیار نمیدونم چطوری بچم میخواد از من ویتامین بگیره😔