2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 45 پست
چرا میترسونین ملت رو اخه چرا جو میدید بابا گناه دارین میکنینا

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
سلام خداروشکر مامانی برای من دعا کن بچم سالم باشه تورو خدا خداروشکر هفته های اخری خیلی نگران سلامتی ...

عزیزم منم مثل شکا بودم همش توهم میزدم 👀 سر هر غربالگری‌استرس شدید داشتم

اما همش بی مورده یعنی احساساتت طبیعیه خودتو سرزنش نکن

غربالگریاتو که به سلامتی رد کردی به ارامش میرسی مخصوصا وقتی تکوناش شروع‌ میشه

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دیشب سریع بعد اینکه حالم از معجون بد شد لیمو ترش خوردم ن از هندوانه خوشم میاد ن ملون ن گوجه ن ...

عزیزم اونوخ من قندم لب مرزه میمیرم برای شیرینیجات و شوری،ولی منم مجبورم مصرفشونو کم کنم و اینطوری فک کنم اصلا ویتامین ب بچه نمیرسه😞

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
عزیزم منم مثل شکا بودم همش توهم میزدم 👀 سر هر غربالگری‌استرس شدید داشتم اما همش بی مورده یعنی احسا ...

الهی امین امیدوارم میشه بگی از اول دکتر چ سونویی نوشت بعد چ ازمایشی دادین میشه ب ترتیب ب من بگی ب دکتر اعتماد دارم ولی میخوام مطمعن شم

عزیزم اونوخ من قندم لب مرزه میمیرم برای شیرینیجات و شوری،ولی منم مجبورم مصرفشونو کم کنم و اینطوری فک ...

ای بابا چقد وظیفه ما سخته😔کی میگه دوران بارداری پر از لذت ب نظرمن پر از استرس لذتش وقتیه ک بچت و صحیح و سالم ب دنیا میاری

الهی امین امیدوارم میشه بگی از اول دکتر چ سونویی نوشت بعد چ ازمایشی دادین میشه ب ترتیب ب من بگی ب دک ...

عزیزم اگ دوس داشتی و نگرانی برنامه نی نی پلاس نصب کن توقسمت جستجو سرچ کن مشاوره ژنتیک ی خانم دکتر عالی داره تواین زمینه خیلی کمک میکنه رایگان و انلاینه،مام چون فامیلیم خیلی تاحالا راهنماییاش کمک کننده بوده،شمام اگ سوالی در رابطه با ژنتیک داشتی ازشون بپرس

ای بابا چقد وظیفه ما سخته😔کی میگه دوران بارداری پر از لذت ب نظرمن پر از استرس لذتش وقتیه ک بچت و صح ...

دقیقن منک تاالان خ استرس کشیدم بخدا😞ان شاءالله ک همه نی نیا صحیح و سلامت بیان بغل ماماناشون

الهی امین امیدوارم میشه بگی از اول دکتر چ سونویی نوشت بعد چ ازمایشی دادین میشه ب ترتیب ب من بگی ب دک ...

والا یادم نیست ولی بعد مثبت شدن بیبی چک تست بتا دادم

بعد ازمایشای دیابت و چربیو ایدزو هپاتیتو اینا

بعد هر ماه چکاپ میشدم

تا غربال ان تی رفتم البته صبحش ازمایش خون دادم

بعدش باز نزدیکای شونزده مولتی ویتامینام شروع شد پریناتال بود خیلی گشنم میکرد عوضش کردم اوکی‌شدم

یه سری ازمایشاتم باز این لا به لا بسته به شرایط بدنیت تکرار میشه 

هفته ۱۸ رفتم غربال انومالی و ازمایشش

بعد همچنین چکاپای دکتر ماهی یکباره

هفته بیست و هشت هم یه سونو رفتم برای وزنش 

دیگه هر دو هفته رفتم چکاپ 

الانم که هر هفته چکاپ دارم

و دیگه سونو ندارم

خداروشکر زود میگذره

وای ازت ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی❤🙏

فداتشم گلم🌹

والا یادم نیست ولی بعد مثبت شدن بیبی چک تست بتا دادم بعد ازمایشای دیابت و چربیو ایدزو هپاتیتو اینا ...

ممنونم از اینکه برام توضیح دادی عزیزم برای چی انومالی مینویسن؟؟؟

فداتشم گلم🌹

انشالله بچه های همه مامان های دنیا سالم ب دنیا بیان بچه های ما هم بین همون بچه ها سالم باشن خوش بحال مامان های ما هیچ کدوم از این دغده های مارو نداشتن

ممنونم از اینکه برام توضیح دادی عزیزم برای چی انومالی مینویسن؟؟؟

غربالگری دومه و واجبه برای همه ... شناسایی دقیق تره تریزوومی و سندرومه

فقط غربالگری سومه که واجب نیست 

اهان بعضی دکترا خمراه غربالگری تست اکوی قلب هم میدن که انجام بدید . دکتر من نیاز ندید ننوشت اما دوستم اکوی قلب جنین داد

هزینشم زیاده البته چهارصد به بالاست

انشالله بچه های همه مامان های دنیا سالم ب دنیا بیان بچه های ما هم بین همون بچه ها سالم باشن خوش بحال ...

ان شاءالله عزیزم،دقیقن😞