2777
2789
عنوان

بارداری

158 بازدید | 45 پست

سلام مامان های مهربون تو هفته ۹ بارداری ام شکمم خیلی پایینه صبح ها موقع دستشویی درد دارم این غیر طبیعیه؟؟؟؟

زیر دلم گاهی مثل دل درد پریودی هست 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
2
0
0%
3
0
0%
4
0
0%

گزینه۵😐

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش دلدرد پریودی اوایل بارداری هس

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
من بلد نیستم چکارکنم ک نیاد این گذینه ها😂

جالبه گزینه یکم زدن منم زدم😐😂

منکه تند تند دستشویی نمیرم😐

خارش،رنگ ترشحات زرد و سبز،کمردرد،دردلگن،سوزش،تکررازعلائمش هس

نگران نباش دلدرد پریودی اوایل بارداری هس

من الان ۱۴ هفتم بازم دل دردپریودی میادومیره طبیعیه؟؟

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.