2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من یکی 12یکی 13 یکیم امروز گذاشتم هر3تا هاله داره یعنی هر3تا کاذبه😕من 2ماه قبل 10روز تاخیر خوردم بعد پ شدم این ماه 14روز شده بعد من آخرای ماه پریودم تموم شد به نظر خودم 3روز دیگه تازه میشه 3هفته شاید برا همین کمرنگه نیست

عههههه، حتما برو دکتر ان شاالله قرص بده منظم شی... برامنم دعاکن 

من قبل اقدام منظم بودم یاعتشم دقیق بود رفتم اقدام اینجوری شدم 5ماه اقدام کردم ماه اولو دوم مثل قبل شدم ماه سوم چهارم 10روز تاخیر ماه 514روز شاید رحمم داره آماده میشه دکترر چیه آخه خدا باید بده 

من قبل اقدام منظم بودم یاعتشم دقیق بود رفتم اقدام اینجوری شدم 5ماه اقدام کردم ماه اولو دوم مثل قبل ش ...

منم دقیقا مثل تو قبل اقدام کاملا مرتب، دو ماه اول اقدامم مرتب،ماه سه چهار پنج روز تاخیر، ماه چهار و پنج با دوازده روز تاخیر! رفتم دکتر سونو و از، تنبلی داشتم دارم دارو میخورم... منم از یه سری خانوما شنیده بودم که رحمت داره اماده میشه، به دکترم گفتم کلی خندید گف اصلا همچین چیزی نداریم که رحم عقب بندازه چون داره اماده میشه، رحمی اماده س که کاملا منظم باشه... حالا نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی حتما دکتر برو، خدا خواست خودشو از طریق اسباب و وسائلی مثل پزشک و دارو انجام میده. تو باید تلاشتو بکنی خدا نتیجه تلاشتو بده. حتما برو دکتر که وقتتو از دست ندی، یه ماهم یه ماهه.

منم دقیقا مثل تو قبل اقدام کاملا مرتب، دو ماه اول اقدامم مرتب،ماه سه چهار پنج روز تاخیر، ماه چهار و ...

آخه تنبلی کلا ارثیه بعدا کسی که کیست یا تنبلی داشته باشه معمولا از مجردی هی عقب میزنه من مامان من 11تا بچه آورد خواهرام هرکدوم 2تا بچه دارن چمیدونم والا حالا تلاش تا 1سال طبیعیه من از دکتر اصلا خوشم نمیاد به نظر من دکتر وسلس تا خدا نخواد یه برگ از ورخت نمیوفته گلی

آخه تنبلی کلا ارثیه بعدا کسی که کیست یا تنبلی داشته باشه معمولا از مجردی هی عقب میزنه من مامان من 11 ...

نه دیگه تنبلی من بخاطر کمکاری تیروئید بود قرص تیروئیدمو دوماه خوردم دوباره منظم شد. هرجور خودت میدونی، دکتر نمیری فقط فرصتتو از دست میدی...