2777
2789
عنوان

میخوام تیتر بتا بدم صبر ندارم دیگه

383 بازدید | 26 پست

سلام عشقا میخوام شنبه تیتر بتا بدم دوروز بعد موعدم 200به بالا بود بتام الان از اونروز 9روز میگذره بنظرتون شنبه برم بتام چند میشه چقدر باید باشه تا همه چی نرمال باشه هفته شیش هستم الان تهوع ندارم فقط سینه هام بشدت همونجور دردناک مونده وقبلا زیز شکمم تیرمیکشید یعنی درطول روز زیاد بود اما ده ثانیه میشد الان دوسه روزه کم شده هرازگاهی احساس پریودی دارم دمای بدنمم هراز گاهی میره بالاولی نسبت به قبل کم شده بچه ها بنظرتون همه نرماله تاحالا لک ندیدم درد شدیدم نداشتم توروخدا برام دعا کنید همه چی خوب پیش بره 🙏😭😔

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘

خدابزرگه...خیلی....انشالله به سلامتی

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دویست یعنی بارداری دیگه تیتر مجدد چرا میخوای بدی

میخوام ببینم رشد کرده خارج رحم نباشه یا چیز دیگه هوووووف😭

دیگه چرا تیتر بدی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بچت پسره  تیتر بتا برای چی صبر کن دو هفته دیگه برو سونو

اخه چرا اینهمه استرس دارم حداقل تا دوهفته دیگه با اون اروم شم😭

بچت پسره  تیتر بتا برای چی صبر کن دو هفته دیگه برو سونو

واقعا پسره ازکجا فهمیدی عشقم خودمم پسر خیلی دوس دارم

عزیزم تو این شرایط کرونا الکی میخوای بری ازمایش بدی چرا.دویست یعنی بارداری وقتی هم لکه بینی نداری یعنی مشکلی نیس.خارج رحمی عددتیتر خیلی زیاد میشه نه دویست بعدم ی علامتی داره دل دردی لکه بینی

عزیزم تو این شرایط کرونا الکی میخوای بری ازمایش بدی چرا.دویست یعنی بارداری وقتی هم لکه بینی نداری یع ...

توروخدا یعنی نرم بنظرت چرا همش فامیلا منو میترسونن اه منم بار اولمه تجربه ندارم همش زود میگم نکنه چیزی باشه😔

اخه چرا اینهمه استرس دارم حداقل تا دوهفته دیگه با اون اروم شم😭

منم خیلی استرس داشتم کامل درکت میکنم ولی نهایتش به ی بی بی چک جدید قناعت کردم و هفته شش رفتم سونو .دیکه الکی تیتر نده اونم تو شرایط الان که کروناس

منم خیلی استرس داشتم کامل درکت میکنم ولی نهایتش به ی بی بی چک جدید قناعت کردم و هفته شش رفتم سونو .د ...

هفته شیش قلبشو شنیدی صداشو وای قلبم عزیزم شما بتات چند بود چن روز تاخیر ازمایش دادی

توروخدا یعنی نرم بنظرت چرا همش فامیلا منو میترسونن اه منم بار اولمه تجربه ندارم همش زود میگم نکنه چی ...

فامیل چی گفتن ترسیدی؟اصلا تو زنگ بزن با دکتر مشورت کن.کی الکس بدون هیچ علایمی میره تیتر بتا میده.نگران نباش این استرسها تو بارداری طبیعیه سعی کن خودتو اروم کنی