2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین لطفا 🤷🏻‍♀️

307 بازدید | 26 پست

الان داشتم مسواک میزدم متوجه شدم پشت دندونای جلوم سیاه شده 

من هرشب مسواک میزنم چرااااا

الان چن وقته دندون عقبمم درد میکنه در صورتی ک من حواسم ب دندونام هست

خیلی صحنه ترسناکی بود 

دکتر دندون پزکم فعلا نیس بخاطر کرونا 

آخه چرا باید اینجوری بشه دندونا😭😭😭😭😭😭

اونوقت ی دوست داشتم اصلا مسواکم نمیزد ولی دندوناش سالم سالم بود الانم هس اونوق منه بدبخت با اینهمه رسیدگی باید اینجوری بشه

جنس دندونت خوب نیس لابد.من انقد خرج کردم برا دندونام ک نگو.هنوزم مشکل دارن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شانسه دیگه من یکی رو میشناسم سال به سال دندوناشو مسواک نمیزنه ولی سالمه همشون حالا من خودم از بس دندونپزشکی رفتم کلافه شدم☹☹

آنان ک ب سرمستی ماطعنه زنانند"بگذاربمانند ب خماری ک زماهیچ ندانند!!

شانسه دیگه من یکی رو میشناسم سال به سال دندوناشو مسواک نمیزنه ولی سالمه همشون حالا من خودم از بس دندونپزشکی رفتم کلافه شدم☹☹

آنان ک ب سرمستی ماطعنه زنانند"بگذاربمانند ب خماری ک زماهیچ ندانند!!
شانسه دیگه من یکی رو میشناسم سال به سال دندوناشو مسواک نمیزنه ولی سالمه همشون حالا من خودم از بس دند ...

خیلی صحنه وحشتناکی بود 

در صورتی ک قبل ماه رمضون دندونام اینشکلی نبود دو همین ی ماه اخیر اینجوری شده😭

وای آخه چراااا😭😭😭😭😭آدم نصف زیبایی صورتش ب دندونشه

جلوییام ک همه روکشه.اولش مث مال شما از پشت سیاه شد و خالی شد.منم خیلی مراقب دندونام بودم.ولی جنسشون کلا بده.ارثیه متاسفانه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

وقتی میخاید مسواک بزنید قبل از خمیردندون یکم نمک بریزید روی مسواکتون بکشید روی دندونتون هم میکروب هارو از بین میبره و هم باعث سفیدی دندون میشه

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....