2777
2789
عنوان

كي ٣٠درصد سهام عدالت ش روفروخته ?

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست
يعني هفتاد ديگه هنوز موجوده؟بعد من يك ميليوني رو چقد ميتونم بفروشم

اره مونده...یکی میگفت واسه ۱تومنی ها...۴میلیون واریزمیکنن

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مونده...یکی میگفت واسه ۱تومنی ها...۴میلیون واریزمیکنن

ممنون 🌹به نظرتون فروختن به بأنك خوبه ?

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
از من 980 چقدر میشه

چیزی بین ۳الی۴...البته شوهرم میگه بستگی داره کارگزی بانک کدوم سهام ها رو بفرشه...

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
ممنون 🌹به نظرتون فروختن به بأنك خوبه ?

من فروختم احتیاج داشتم.میگن احتیاج نداری نفرشین...البته کارهای دولت نمیشه پیش بینی کرد

سهام پونصدی؟ اگه پومصدیه چرا ایمقد کم گفتن دومیلیون

نه واسه من یا ۴۸۰بود یا ۴۵۰...درست یادم نیس

من فروختم احتیاج داشتم.میگن احتیاج نداری نفرشین...البته کارهای دولت نمیشه پیش بینی کرد

ممنون بابت وقتت عزيزم💗

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
واقعا چه کم..گفتن ۲۵۰۰ که ما بانک سپعپه اس فروختیم هنوز پولوندادن رفتیم بلنک گفتن واگدارشده

بستگی داره به مبلغ سهامت...بعد شوهرم میگه بستکی کارگزی بانک کدوم سهامتو بفروشه...