2777
2789
عنوان

بیاین سوتییی🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 51 پست
کلا سوتی زیاد میدم اینم ک میخام بگم چن وقت پیش باز گفتم  با شوشو تو ماشین بودیم ما چون عقدیمو ...

واای😂😂😂 حالا چرا شمارش میکنید😂😂😂 تو مسابقه ها مثلا تیراندازی میگن ۱ ۲ ۳ شلیک😂 یاد اون افتادم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار من سوتی همسرم رو بگم ...به همسرم تازه چند تا کلمه فارسی یاد داده بودم هنوزم خیلی با تعارفاتمون آشنا نبود خصوصا نمیدونم چه مشکی با کلمه زحمت داشت😂... مهمون اومده بود برای مامانم ما هم بودیم مامانم پاشد تاغذا رو بکشه مهمونامون گفتن نه زحمت نکشین همسر منم در جا از خدا خواسته نشست بعدا بهش گفتم علی بیا کمک دیگه گفت خودشون گفتن زحمت نکش 😂😂  بعد موقع رفتن هم گفتن ببخشید زحمت دادیم بهش جمله "شما فقط رحمت هستین" رو یاد داده بودم یهو اشتباهی گفت نه شما فقط زحمت هستین... حالا من داشتم از خنده غش می کردم میزدم به پهلوش میگفتم رحمت ... هیچی مامانم جمع کرد همه چی رو اگه به من بود که همچی بد تر میشد 😂😂😂 الان بعد ۳ سال حدودا تازه دوباره راضی کردم بیاد فارسی بادبگیره😂😅

لطفا اکانت پاک شود
بذار من سوتی همسرم رو بگم ... به همسرم تازه چند تا کلمه فارسی یاد داده بودم هنوزم خیلی با تعارفاتمون ...

چرا فارسی بلد نیس پ؟ ترکه؟

تا دلت هم بخواد هررررر روز سوتی تایپی میدم... تو همین نی نی سایت آنقدر سوتی دادم😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ...

اون ک سوتی حساب نیار اینجا هیچکس نمیشناستمون ک

نه بلد نیست... ایرانی نیست آخه😬😅

عه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چ خووووووب

خوشبخت بشی انشااااااالله 🥰 کجایی هستن؟

عه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چ خووووووب خوشبخت بشی انشااااااالله 🥰 کجایی هستن؟

ممنون عزیزم😊😊😊.... ترکیه ای بزرگ شده آلمان ... همون ترک محسوب میشه😅😍 راستی صلوات امضات رو هم فرستادم😊😊 

لطفا اکانت پاک شود
ممنون عزیزم😊😊😊.... ترکیه ای بزرگ شده آلمان ... همون ترک محسوب میشه😅😍 راستی صلوات امضات رو هم فر ...

زنده باشی عزیزم مرسی💜

کاش برا توام اقامت میگرفت میرفتین اگه میتونین برین عزیزم💜😍

زنده باشی عزیزم مرسی💜 کاش برا توام اقامت میگرفت میرفتین اگه میتونین برین عزیزم💜😍

😊

من خودم آلمان تحصیل کردم اصلا همونجا باهم آشنا شدیم😅... حدودا ۲ سال هم ترکیه بودیم اومدیم ایران به خانوادم سر بزنیم بعد به دلایلی بیشتر موندیم خوردیم به کرونا فعلا نمی تونیم برگردیم😂🤷🏻‍♀️... من خودم بیشتر دوستدارم بمونم ولی همسرم تو ایران اجازه کار نمی تونه بگیره بدلیل اینکه ایرانی نیست...😔😔😔 فقط برامون دعا میکنی که برای کار و حقوقمان مشکلی پیش نیاد 😬😥

لطفا اکانت پاک شود