2777
2789
عنوان

بیاین سوتییی🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا ی پسره دانشکده خیلی خودمو گرفتم خدایی پسره خوبی هم بود جلو در دانشکده برف اومده بود این پسره ...

وای😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ن دیه من آخرین باری بود ک دس ب کارت شدم فقط نقد حساب میکن دیه

نونواییا نقد قبول نمیکنن... وای نگو تا یه هفته بی حس بودم... دیگم نپیرم اونجا

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

وقتی ۱۶ سالم بود تو کوچه جلو پسرا خواستم بگم من شاخم و فلان.... جوگیر شدم 

دمپایی انگشتی پام بود خواستم یه توپ رو ، رو به بالا شوت کنم 

شوت کردم ولی هم پام اصلااااااا ب توپه نخورد و هم دمپاییم از پام در اومد 😅😅😅😅پسرا ابرو برام نزاشتن انقد خندیدن

سوتی نبوده که  پیش میاد اصلا تو فک نرو تو که اونارو دیگه نمیبینی😊

چرا میبینم همیشه اونجا وله فک کنم پسره دکتره منشیه نمیدونم چیه ی ماه دیه وقت دارم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه بارم سر سفره جلو پدر شوهرم نشسته بودم 

چشمتون روز بد نبینه 

عیییییییییین اسب آبی دهن وا کردم 

عین گاااااو خخخخ پره تو دهنم سالاد بود

نصفش ریخت از دور دهنم 

لبم کلا سسی شد 😅😅😅پدر شوهرم انقد خجالت کشید تا اخر شام دیگ نگام نگرد

کلا سوتی زیاد میدم اینم ک میخام بگم چن وقت پیش باز گفتم 

با شوشو تو ماشین بودیم ما چون عقدیمو شرایط نداریم تنها شیم از هررررر فرصتی استفاده میکنیم

داشت رانندگی میکرد گفت ۱   ۲   الان

منم رفتم جلو ک لب ...‌یدفعه زد رو دست انداز دماغم تا ته رفت تو دهنش😛😛😛😅😅😅😅😅😅

طفلی میگفت هرچی کرم زدی من خوردم

میگفت دهنم مزه شوری میده خخخ

من برا ی پسره دانشکده خیلی خودمو گرفتم خدایی پسره خوبی هم بود جلو در دانشکده برف اومده بود این پسره ...

حالا من یبار شب بود تو کوچه یه گربه کوچولو میدویید سمتم منم ترسیدم جیغ زدم لامصب اومد از لای پاهام ردشد منم از ترس پاهامو فشار دادم بیچاره له شد دوید رفت نمیدونم زندس یا مرده ولی من مستقیم بدو فرار کردم چون پشتم کلی آدم بود پسر بود☹🤧

حالا من یبار شب بود تو کوچه یه گربه کوچولو میدویید سمتم منم ترسیدم جیغ زدم لامصب اومد از لای پاهام ر ...

😂😂

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍
عروسی دختر عمومه چن روز دیگ  امروز داشتم با مادرشوهرم حرف میزدم خواستم بگم سارینا میخاد عروسی ...

منم جمعه عروسی دعوتم💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

وقتی ۱۶ سالم بود تو کوچه جلو پسرا خواستم بگم من شاخم و فلان.... جوگیر شدم  دمپایی انگشتی پام ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 منم یبار جلو درخونمون بودم قبلا شهرستان میشستیم بچه بودم بعد دو تا از پسرای دوست مامانم با موتور از جلوم رد شد من خیره موندم ب اونا خوشگلم نیستن آخه نمیدونم چرا نگا کردم ولی زل زدم بعد قلمپ🤕🤕 افتادم تو جوب😂😂😂😂😂اونام برگشت از پشت نگا کردن خندیدن

یه بارم سر سفره جلو پدر شوهرم نشسته بودم  چشمتون روز بد نبینه  عیییییییییین اسب آبی دهن ...

واااای🤧🥺😂😂😂😂😂😂😂😂😂