2777
2789
عنوان

نرفتن ب خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 46 پست
اونجور شناختمش ک نرفتن بهش بی اعتنایی هست 

دقیقا مادرشوهرمن از وقتی نمیرم همه بهش میگن چیکار کردی که عروست سه ساله میومده همه اونو مقصر میدونن چون میشناسنش 

تا خدا با من است زمانه با من است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد با ادبی ماشالا یکم ارومتر مرد مرد باشه عوض نمیشه من مادرشوهرم اذیتم میکرد با حرفاش الان سه ساله ...

اخه خداوکیلی چرا فکر میکنید با نرفتن درست میشه

همین الان تو خانواده سر همین قضیه بحث بود

عروس عموم لج کرده میگه نمیرم خونه مادرشوهر

پسرعمومم میگه نمیرم خونه مادر زن

بیا ببین چه خبر بود

خوب چرا انقدر ساده باید باشه ادم برو ولی سنگین رنگین نزار شوهرتو از دستت بکشن بیرون

کافیه یه بار مادرش بگه زنت نمیاد و ....دیگه تموم اون براش شوهر نمیشه

حرصم در میاد به خدا 

خدایا! روحم را برای حفظ وجود پاک فرزندانم رشد بده.

من نمیرم ولی اصلا ب شوهرم کاری ندارم بره اونم هفته ای یکی دوبار میرم 

وقتی از خونه مامانش میاد پرش کرده باشن معلومه من فقط ی سلام میدم دیگه هیچ صحبتی نمیکنم دیگه بعد خودش میاد سر صحبت رو باز میکنه و حل میشه خخخخ 

البته شاید اینکه میدونه من مقصر نیستمم بی تاثیر نباشه 

ولی بیشتر با سیاست پیش میبرم نمیرم الان دو ساله نرفتم 

من کمتر میرم، سرمم بادخترم گرم میکنم و میشینم جلو تی ودی، یا چیزایی که شوهرم کیف میکنه وخوشش میاد روسرچ میکنم تو اینستا بهش نشون میدم، کلیپای طنز وخنده وسرکاری اینا رومنظورمه، بدون بی احترامی وحرفی وسخنی، لبخند وخندم ازرولبم نمیره اما دیگه باهاشون نمیجوشم خیلی 

دقیقا حرفت درسته ولی یه تاثیر کوچیک میذازه رو مرد

برای شوهرمن نذاشته باور کن چون بشدت مادرشوهرم ازار دهنده رفتار میکنه همه عروسا پسراش و نوه هاش زده شدن ازش فراری هستن همه ازش

اتفاقا نری اون راحتتره، برو، چیزی هم گفت باشوخی و خنده جوابشو بده

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
برای شوهرمن نذاشته باور کن چون بشدت مادرشوهرم ازار دهنده رفتار میکنه همه عروسا پسراش و نوه هاش زده ش ...

خدا هدایت اش کنه سخته با اینجور ادم سرکردن همه رو از خودش فراری میده

من کمتر میرم، سرمم بادخترم گرم میکنم و میشینم جلو تی ودی، یا چیزایی که شوهرم کیف میکنه وخوشش میاد رو ...

منم همینم اما میاد دائم بهم کار داره و حرف میگه و سرک میکشه و دخالت و پرحرفی کنایه

احساس نفرت میکنم ازش

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
اخه خداوکیلی چرا فکر میکنید با نرفتن درست میشه همین الان تو خانواده سر همین قضیه بحث بود عروس عموم ...

اتفاقا زندگی ما با نرفتن درست شد .

من لج نکردم شوهرم خودش میدونه من کمترین بی احترامی نمیکنم به مادرش اما مادرش بی نهایت ازار دهنده رفتار میکنه شوهرم به مادرش گفت وقتی از زن من خوشت نمیاد نمیارمش خونت خودتم نیا خونه ما .من میام بهت سرمیزنم اوناهم شهرستانن سالی سه بار دو روزه میره و میاد اتفاقا شوهرم همیشه بامن خونه ودرومادرم میاد و یه هفته میمونیم