2777
2789
اگر پايه چشمات حلقه افتاده بدون بارداري  منظورم از خلقه حاله سياه رنگه

مرسی دوستان میاین نظر میدین😘من این ماه 14روز تاخیر دارم بی بیمم هاله افتاده سینم درد نمیکنه ولی رحمو تخمدانم هرازگاهی تیر میکشه هی دستشوییم میگیره حالا نمیدونم باردار هستم یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بازم دکترررر من از هرچی دکتره متنفر شدم اینقدر رفتم

خب شاید مثل من پلی کیستیک هستی. رفتی دکتر چی گفتن خب.

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
یعنی زیر چشم سیاه باشه بچه داری

نه اگر پايه چشمات هميشه خوب بوده باشه و ل تازگي حلفه افتاده باشه نشانه بارداري

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
مرسی دوستان میاین نظر میدین😘من این ماه 14روز تاخیر دارم بی بیمم هاله افتاده سینم درد نمیکنه ولی رحم ...

عزيزم منم دوبار بي بي دادم بد پنج دقيقه هاله ميفتاد بد ك خيلي عقب افتاد ازمايش دادم مثبت شد

تازه ٤روز مونده بود ب پريود شدنم بازم ازمايش دادم منفي بود 

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
خب شاید مثل من پلی کیستیک هستی. رفتی دکتر چی گفتن خب.

من رماتیسم لوپوس دارم الان درحال اقدامم مثلا دکتر بهن قرص داده بهشم گفتممن دارم دیر به دیر پریود میشمگفت مشکلی نداره هیچ جواب دیگه ای نداد مفنامیک اسیدم میخورم 

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
نه اگر پايه چشمات هميشه خوب بوده باشه و ل تازگي حلفه افتاده باشه نشانه بارداري

من نداشته تاحالا ولی الان دقت میکنم چرا یکم تبره شده نمیدونم والا 

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
من رماتیسم لوپوس دارم الان درحال اقدامم مثلا دکتر بهن قرص داده بهشم گفتممن دارم دیر به دیر پریود میش ...

عجب نمیدونم چیه. دکتر متخصص زنان میری دیگه؟

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.