آیسویی مدیر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 830 عنوان کسایی که باردار شدن اون ماه چه علائمی داشتن | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 41 پست خانومایه نی نی دار بیان بگن چه علائمی داشتن 1399/03/14 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیسویی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 830 اگر پايه چشمات حلقه افتاده بدون بارداري منظورم از خلقه حاله سياه رنگه مرسی دوستان میاین نظر میدین😘من این ماه 14روز تاخیر دارم بی بیمم هاله افتاده سینم درد نمیکنه ولی رحمو تخمدانم هرازگاهی تیر میکشه هی دستشوییم میگیره حالا نمیدونم باردار هستم یانه
nafaaaaaaaas عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 875 مرسی دوستان میاین نظر میدین😘من این ماه 14روز تاخیر دارم بی بیمم هاله افتاده سینم درد نمیکنه ولی رحم ... یه بی بی دیگه بزنولی فکرکنم هستی😍
missmaryammam عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 3237 باید بری دکتر وای بازم دکترررر من از هرچی دکتره متنفر شدم اینقدر رفتم بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
mishipishi عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1437 وای بازم دکترررر من از هرچی دکتره متنفر شدم اینقدر رفتم خب شاید مثل من پلی کیستیک هستی. رفتی دکتر چی گفتن خب. خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
ترنم987 عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 18818 علائم پریودی !تازه من لک هم دیدم ... نوار گذاشتم ک پریودم 😐بعد دیدم دو روز شده خونریزی نکردم ! خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
نازينينفاطمه عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 2063 أوايل ك باردار بودم و نميدونستم باردارم بدنم تب ميكرد خستگي حس پريود ولي پريود نميشدم😐و كلافه بودم ك نميدونم چمه😁
asalyyyyy20 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 575 یعنی زیر چشم سیاه باشه بچه داری نه اگر پايه چشمات هميشه خوب بوده باشه و ل تازگي حلفه افتاده باشه نشانه بارداري بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦♀️
آیسویی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 830 دوتا زدم دوروز پشت سره هم ولی چون 29رابطه داشتم پریودمم آخرا ماه قبل تموم شد برا همین احتمال میدم 18تازه بشم 3هفته شاید برا همین کمرنگه نمیدونم
asalyyyyy20 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 575 مرسی دوستان میاین نظر میدین😘من این ماه 14روز تاخیر دارم بی بیمم هاله افتاده سینم درد نمیکنه ولی رحم ... عزيزم منم دوبار بي بي دادم بد پنج دقيقه هاله ميفتاد بد ك خيلي عقب افتاد ازمايش دادم مثبت شدتازه ٤روز مونده بود ب پريود شدنم بازم ازمايش دادم منفي بود بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦♀️
آیسویی مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 830 بعضیا میگفتن بی بی مدیکور مثبت کاذبه همش هاله میندازه درسته؟
missmaryammam عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 3237 خب شاید مثل من پلی کیستیک هستی. رفتی دکتر چی گفتن خب. من رماتیسم لوپوس دارم الان درحال اقدامم مثلا دکتر بهن قرص داده بهشم گفتممن دارم دیر به دیر پریود میشمگفت مشکلی نداره هیچ جواب دیگه ای نداد مفنامیک اسیدم میخورم بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
missmaryammam عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 3237 نه اگر پايه چشمات هميشه خوب بوده باشه و ل تازگي حلفه افتاده باشه نشانه بارداري من نداشته تاحالا ولی الان دقت میکنم چرا یکم تبره شده نمیدونم والا بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
mishipishi عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1437 من رماتیسم لوپوس دارم الان درحال اقدامم مثلا دکتر بهن قرص داده بهشم گفتممن دارم دیر به دیر پریود میش ... عجب نمیدونم چیه. دکتر متخصص زنان میری دیگه؟ خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
missmaryammam عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 3237 عجب نمیدونم چیه. دکتر متخصص زنان میری دیگه؟ ن من چون بیماریه خاص دارم فقط باید زیر نظر فوق تخصص روماتولوژی فعلا باشم بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅