2777
2789
ن من چون بیماریه خاص دارم فقط باید زیر نظر فوق تخصص روماتولوژی فعلا باشم 

اهان پس سر خود کاری نکن. ببین دکترت چی میگه دیگه. بهش همه شرایطتو بگو 

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو روز پريودم گذشته .حالات پريودي دارم.کمر درد و دلدرد خفيف .قبلا موعد پريم ک ميشد جوش ميزد صورتم و دلدرد و پادرد شديد..الان ندارم جوشو پادرد.ولي روز موعد ک بي بي زدم منفي بود.. ب نظرتون باردارم يا پري ميشم.. ترشح کمي زرد و گاهي بي رنگم دارم

اهان پس سر خود کاری نکن. ببین دکترت چی میگه دیگه. بهش همه شرایطتو بگو 

اخه احمق اصلا جواب درست نمیده میگه عادیه اخه چیش عادیه این ن میدونم حاملم ن میدونم چه مرگمه

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
من دو روز پريودم گذشته .حالات پريودي دارم.کمر درد و دلدرد خفيف .قبلا موعد پريم ک ميشد جوش ميزد صورتم ...

من شنیدم تا 10روز تاخیر طبیعیه من 2ماه قبل 10روز تاخیر داشتم پس تا 10روز صبر کن امکانش هست بیاد البته ایشالا که مامان بشی گلی

من واسه بچه اولم استفاده کردم خط کم رنگ انداخت..ولي باردار بودم

واقعا پس چرا بعضیا میگن مثبت کاذبه من دوتا دوروز پشت هم زدم هاله داره من میگم شاید کسایی که میگن مثبت کاذبه شاید قبل موعد زدن یا کیست چیزی دارن نه 

واقعا پس چرا بعضیا میگن مثبت کاذبه من دوتا دوروز پشت هم زدم هاله داره من میگم شاید کسایی که میگن مثب ...

من تجربه خودمو ميگم عزيزم....من با ديدن کمرنگ چون شک داشتم ي مدل بي بي چک ديگم زدم اونم کمرنگ زد...مطمعن شدم  درسته و رفتم ازمايش دادم مثبت شد

اخه احمق اصلا جواب درست نمیده میگه عادیه اخه چیش عادیه این ن میدونم حاملم ن میدونم چه مرگمه

خب پس دکترتو عوض کن. پرس و جو کن ببین پیش کی بری بهتره

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.