2777
2789
عنوان

من جواب این بی وجدانو چی بدم .....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 60 پست

امان ازاین زخم زبونااااا....

دوست من دوتا سقط کرد بعد حامله نمیشد.1سال شوهرش خیلییی اذیتش کرد میگف من بچه میخوام واگه نیاری باید یه فکردیگه ای بکنم (منظورشوفهمیدین دیگه)

دوستم میگه خداخواست ویبار رفتیم دکتر فهمید مشکل ازخودشه کلی شرمنده شدولی دیگه چه فایده بعده اون همه دل شکستنا😐😐

میخوام به برادر شوهذم بگم ان

اون از اینا خیلی منطقی تره خودش شیخه آدم خوبیه همون که نازاست بگم مادرت اینجور گفته جلو جاریم بگم 

چون جاریم از این دهن داراست حالشونو جا میاره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم بچه رو فقط باید خدا بخواد تا بهتون بده,وگرنه حرفای مادرشوهرت چرتو پرته,ازکجا معلوم مشکل شوهرت نباشه,بااینکهمیدونی داداششم مشکل داره,من دوساله اقدامم هر دومونم سالمیم,ولی باردار نشدم,دیگه ب این نتیجه رسیدم وقتش بشه خدا خودش بهم میده,هرکاری بگی من تو این دوسال انجام دادم,کلی نذر کردم,اما نشده,مامانتم باید میگف اتفاقا دخترو بردم دکتر گفته سالمه مشکلی نداره,شما یه فکری واسه پسرتون بکنید ک اون یکی پسرتم مشکل داره

اینقدر دلم شکسته که حد نداره 😭😭😭

😢ولش کن شعور نداشته خودش اثبات کرده 

انشالله خدا خودش بهت کمک میکنه دامنت سبز میکنه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
الخی آمین ممنونم 

خواهش میکنم گلم  توهم غصه نخور برای آرامش دلت صلوات میفرستم دلم روشنه حتما به زودی نی نی دار میشی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
شوهرم مشکل نداره منم pco هستم اما خوب دکتر که جوابم نکرده اما این بی انصافیه اینا بامن اینجوری کنن&n ...

عزیزم دلم پی سی او باشی تو باید ی حرفی از ژنتیکم بزنی تا دهنشونم ببندی

بگو دکتر گفت مشکل تو زیاد جدی نیس ی مشکلیم‌هس  ک شما نمیدونی  ژن شوهری چیزی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
هیچکدوم رفتیم قبلا 

دختر عموم زن یه بابایی شده که خودشون بچه دارن با برادر شوهر بزرگ ولی سه تا کوچیکه ندارن

حالا یکیشون انقد به زنش گفت بچت نمیشه و ....در حالی که خوب خونواده اون نابارور بودن

حالا بعد کلی دعوا طلاقش داد رفت یکی دیگه رو گرفت از این یکیم بچه دار نشد

درسته مشکل پیدا نشده ولی حتما از سمت خوانواده شوهره

عزیزم من خودم ده سال نازایی با سقط مکرر و ...داشتم ولی یه دکتر معرفی  کردن بهم بعد از 9ماه که پیشش میرفتم حامله شدم  والان پسرم یک سال و نیمشه  اسم دکترم دکتر محسن محتسبی توی کرج  بزن نت  شماره تلفن و ادرسش  هست

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

نمیدونم چرا بعضیا فقط دنبال بهانه هستن

من یکسال بعد عروسیم باردار شدم و بچه م ۳ سالش بود بچه دومم به دنیا آوردم خودم ۳۳ سالم بود و شوهرم ۴۰ سالش 

ننه ش دهن من سرویس کرده چرا بچه آوردی 

نمیدونم به اون چه ربطی داره؟

حالا اگه مشکل داشتم به شوهرم میگفت طلاقش بده

الانم ناراحته که چرا پسرش نمیتونه طلاق بده

یکی نیست بگه احمق جان من لطف کردم موندم با پسر لجنت زندگی میکنم