2777
2789
عنوان

من جواب این بی وجدانو چی بدم .....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعور 

من در این مواقع خیلی بد میشم

مثلا میگم حالا از کجا معلوم مشکل از تو نباشه مخصوصا که بینتون ارثی شازد توهم مثل داداشتی وگرنه من که حامله شدم و نازا نیستم

خیلی بده آدم به خاطر مشکلی که داری سرکوفت بزنند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
درحالی که مادر شوهر دخترش (خواهر شوهرم )دوتا دختر داره بهش گفته بود مدیونی برای پسرم پسر نیاری  ...

چندسال اقدامی 

خدایاتنهاامیدم تویی یه معجزه درحدخدابودنت دلم راشاد کن بایه نوازشت
چه بیشعور  من در این مواقع خیلی بد میشم مثلا میگم حالا از کجا معلوم مشکل از تو نباشه مخصوصا ک ...

شوهرم مشکل نداره منم pco هستم اما خوب دکتر که جوابم نکرده اما این بی انصافیه اینا بامن اینجوری کنن 

بگو فضولو بردیم جهندم هیزمش تربود آتیشش نزدن بگو میخوایی بابگو شماازچه روشی باردارشدی ماهم همون کارکنیم

خدایاتنهاامیدم تویی یه معجزه درحدخدابودنت دلم راشاد کن بایه نوازشت
شوهرم مشکل نداره منم pco هستم اما خوب دکتر که جوابم نکرده اما این بی انصافیه اینا بامن اینجوری کنن&n ...

منم همینه میگم !!اگه الان شوهرتون مشکل داشت شما یا مادرتون سرکوفت میزدید؟؟؟ بعدش تا خدا نخواد بچه نمیده حتی اگه جفتتون مشکل نداشته باشید 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏