2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود جای ک میری راهنمایی میکنه مثلا خانه کارگر خودش برات کارم پیدا میکنه

چه خوب

دوستم دلم میخواد برم سمت طب سنتی، ولی مراحلشو نمیدونم، مثلا عطاری چه مدرکی میخواد، یا دارو درست کنی بدی چه مدرکی میخواد.... نمیدونی عزیزم؟

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
چه خوب دوستم دلم میخواد برم سمت طب سنتی، ولی مراحلشو نمیدونم، مثلا عطاری چه مدرکی میخواد، یا دار ...

عزیزم یکم دوره هاش طولانی هست اما کارش اگر علاقه داشته باشی حسابی میگیره

دوست همسرم آموزش کامل مامل رو تو4 سال دید

عزیزم یکم دوره هاش طولانی هست اما کارش اگر علاقه داشته باشی حسابی میگیره دوست همسرم آموزش کامل مامل ...

اره خیلی علاقه دارم، الان در چه سطحین؟ مطبی چیزی یا داروخونه گیاهی دارن؟

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
مطب داره

وای چه خوب، عزیزم میتونی مراحلشو بهم بگی اطلاعی داری؟

دقیق دقیق نمیدونم اما میتونم شمارش بهت بگم اونوقت کامل بپرسی

ممنون میشم ازت، مطبشون کجاست؟

شیراز

عزیزم ممنون میشم شمارشو بدی

فقط کی زنگ بزنم که جواب بدن تا دقیق اطلاعات بگیرم؟

کلاس داره دوست من اول یاد گرفت بعد تو خونه سفارش میاورد یعنی یه قالی کوچیک براش چهار تومن پنج تومن م ...

خیلی کلاسش هست یاد بگیریم 

من فقط دخترم دخترم دخترم‌دخترم‌ زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم