سقوط2زندگی مدیر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 264 عنوان بچه ها لطفا بیاین مشورت | مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 28 پست میخوام یه حرفه یاد بگیرم بنظرتون قالی بافی خوبهیا دوخت رو مبلی و رو تختیاگرم نظری دارین بگین ممنون میشم 1399/03/14 | 03:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سقوط2زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 264 فقط از کجا مشتری پیدا کنیم؟ خود جای ک میری راهنمایی میکنه مثلا خانه کارگر خودش برات کارم پیدا میکنه
سقوط2زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 264 پس تابلو فرش های کوچیک رو میشه توی دو ماه اینا بافت، خیلی خوبه بنظرم اره باید حسابی دل بدی
خسته۱۴۰۰ عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 خود جای ک میری راهنمایی میکنه مثلا خانه کارگر خودش برات کارم پیدا میکنه چه خوبدوستم دلم میخواد برم سمت طب سنتی، ولی مراحلشو نمیدونم، مثلا عطاری چه مدرکی میخواد، یا دارو درست کنی بدی چه مدرکی میخواد.... نمیدونی عزیزم؟ موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
سقوط2زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 264 چه خوب دوستم دلم میخواد برم سمت طب سنتی، ولی مراحلشو نمیدونم، مثلا عطاری چه مدرکی میخواد، یا دار ... کدوم شهری عزیز؟
سقوط2زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 264 چه خوب دوستم دلم میخواد برم سمت طب سنتی، ولی مراحلشو نمیدونم، مثلا عطاری چه مدرکی میخواد، یا دار ... عزیزم یکم دوره هاش طولانی هست اما کارش اگر علاقه داشته باشی حسابی میگیرهدوست همسرم آموزش کامل مامل رو تو4 سال دید
خسته۱۴۰۰ عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 عزیزم یکم دوره هاش طولانی هست اما کارش اگر علاقه داشته باشی حسابی میگیره دوست همسرم آموزش کامل مامل ... اره خیلی علاقه دارم، الان در چه سطحین؟ مطبی چیزی یا داروخونه گیاهی دارن؟ موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
سقوط2زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 264 اره خیلی علاقه دارم، الان در چه سطحین؟ مطبی چیزی یا داروخونه گیاهی دارن؟ مطب داره
خسته۱۴۰۰ عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 مطب داره وای چه خوب، عزیزم میتونی مراحلشو بهم بگی اطلاعی داری؟ موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
سقوط2زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 264 وای چه خوب، عزیزم میتونی مراحلشو بهم بگی اطلاعی داری؟ دقیق دقیق نمیدونم اما میتونم شمارش بهت بگم اونوقت کامل بپرسی
خسته۱۴۰۰ عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 دقیق دقیق نمیدونم اما میتونم شمارش بهت بگم اونوقت کامل بپرسی ممنون میشم ازت، مطبشون کجاست؟ موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
خسته۱۴۰۰ عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 شیراز عزیزم ممنون میشم شمارشو بدیفقط کی زنگ بزنم که جواب بدن تا دقیق اطلاعات بگیرم؟ موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
سقوط2زندگی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 264 عزیزم ممنون میشم شمارشو بدی فقط کی زنگ بزنم که جواب بدن تا دقیق اطلاعات بگیرم؟ برات تو شخصی پیام فرستادم
جیننییییی عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 1610 کلاس داره دوست من اول یاد گرفت بعد تو خونه سفارش میاورد یعنی یه قالی کوچیک براش چهار تومن پنج تومن م ... خیلی کلاسش هست یاد بگیریم من فقط دخترم دخترم دخترمدخترم زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم