2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا بیاین

149 بازدید | 27 پست

کسی امپول هیدروکسی پروژسترون زده برا جلوگیری لز زایمان زودرس؟هفته ۳۰بارداریم زیر دلم درد میکرد دکتر ۴تا نوشت برام هفته ای ی دونه خیلی میترسم کسی تجربه داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم تو ماه هشت داده بودن چهار تا آمپول ولی اسماشو یادم نیس دکتر گف برا ریه جنینه اگه زایمان زودرس کردی بچه بتونه زنده بمونه ولی دیگه مال شمارو نمیدونم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من از ۱۵ هفته دارم میزنم...از چی میترسی؟ ترس نداره که

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
خوبی گلم نی نی نازت خوبه؟    

خداروشکر...به زور دارم روزا رو هول میدم که فقط تموم شه😖 خیلی استراحت سخته... شما چی؟ نی نی خوبه؟🤩

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
سلام تسنیم خوبی؟ من دیروز رفتم دکتر خودم

سلام عزیز.الحمدلله... خب چه خبر؟ چیکارا کردین؟