2777
2789

من شنیدم خوب نیست و باعث لک میشه نمیدونم درست و غلطشو اما خیلی وقته من بی رنگ استفاده میکنم

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم خوب نیست و باعث لک میشه نمیدونم درست و غلطشو اما خیلی وقته من بی رنگ استفاده میکنم

من از یکی شنیدم چندساله استفاده میکنه و لک هاش کمرنگ شده

ولی اینجا بعضیا میگن ضرر داره

موندم چه کنم

دلم میخواد به طور روزانه ضد آفتاب رنگی استفاده کنم که لک های صورتمو بپوشونه چون کرمپودر ضرر داره که هرروز استفاده بشه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

من از یکی شنیدم چندساله استفاده میکنه و لک هاش کمرنگ شدهولی اینجا بعضیا میگن ضرر دارهموندم چه کنم دل ...

نمیدونم والا اما 

کرمپودر گاش هم خوبه spf داره اگه میخوای رنگی استفاده کنی اما بنظرم بازم باید ضد افتاب بی رنگ زیرش بزنی 

الارو هم بد نیست ضد افتاب رنگیه

اما من خودم چند وقتیه ضد افتاب بی رنگ مای فلوئیدی میزنم spf ۵۰ ست 

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

ضرر نداره و لک نمیاره، علت اینکه میگن بیرنگ بهتره اینه که باید ضدآفتاب با حجم کافی رو پوست زده بشه تا موثر باشه، رنگی رو به خاطر رنگش و حالت کرم پودریش نمی شه حجم زیاد زد به همین خاطر حفاظت کافی ایجاد نمی کنه

نمیدونم والا اما کرمپودر گاش هم خوبه spf داره اگه میخوای رنگی استفاده کنی اما بنظرم بازم باید ضد افت ...

اتفاقا چند وقت پیش مای فلویید خریدم

شما چه مدته ازش استفاده میکنید؟ راضی هستید؟

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن