2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست
من ندیدم یه بار دیگه بذااااااااااااااار 

بابا بخدا قرار کلا عکس نبود😂

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

وقتی راهنمایی بودم شاید اخراش یا سال دوم یا سوم با دخترخالم با همون لباس مدرسه و بقول خودت تو تیپ رضا عطاران رو داشتی من مثل مهناز افشار و اون یکی بودم اونجا همو دیدیم بعدش تو اینستا پیداش کردم و باهم دوست شدیم و هنوز ک هنوزه ک دانشجوام باهاشم ولی دیگ مث قبل باهم چت نمیکنیم چون اون تا دیر وقت کار میکنه منم مشغله های خودم رو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیر بخش ما بود اولین شیفت شب دیدمش 😍😍😍

🙈😍ازدواججججج؟؟؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
وقتی راهنمایی بودم شاید اخراش یا سال دوم یا سوم با دخترخالم با همون لباس مدرسه و بقول خودت تو تیپ رض ...

وای خدا🙈انشاالله که تهش وصاله دلبر جان🌿

خو عکس عشقتم بذار ببینیمم

میگذارم بیا

وای خدا🙈انشاالله که تهش وصاله دلبر جان🌿

یکم از لحاظ اخلاقی تغییر کرده وقتایی ام بوده که خواستم جدا بشم خودش نخواسته و البته حق هم داره ما تو این چند سال خیلی دیوونه بازی در اوردیم و هر کس دیگه ایم بود به پای طرف میموند الان باهاش چت میکنم ولی چون اخلاقش دیگه مثل قبل نیست بعید میدونم ب وصال برسه مگر اینکه معجزه بشه چون خودش میگه من میخوامت و نمیخام ازم دور باشی 

فضولیم گل کرده😠😠 همه تعریف کردن اخه😍😍

چشم

خوشتپههه بههممم میاین 😍😍😍

ممنون 

من خوشگلترم یا این😍🙈

ممنون  من خوشگلترم یا این😍🙈

خدایی تو با اون چش و ابروی سیاهت خدای جذابیتی

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!