2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست
موهیتا قبلا منو دیده اگه یادش باشه

نههههههههه یادم نیست

بازم بازم لطفا

یا نشونی بده یادم بیاد

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم داستانتو جالب بود انگار دوستت داره  ولی عکساتونو ندیدمممم

ببین اگه باز بذارم این میشه سومین تاپیکی که واس خاطر عکس اون دون ژوان میترکه😂🙈

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
وااااااای ماچ چه انرژی خفنی دادی ولی من یَک تحفه ایم جدی جدی شهلا شاهدع😂😎 @موهیتا   &nb ...

واقعا؟!

من همچین حسی کردم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
بیا تاپیک من😂😂😂

صدام کنننن😎

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

اولین باری که دیدمش بابچه های کلاس رفتیم مافیا بازی کنیم

همکلاسی من نبود دوستِ همکلاسیم بود

بعدازاینکه بازی تموم شد بهم پی ام داد وشروع کرد حرف زدن

بعداز چندروز ابراز علاقه کرد امامن گفتم دوست معمولی بمونیم بهتره

حدودا 2 ماه دوست معمولی بودیم که توی این مدت انقدرباهم صمیمی وخوب بودیم که منم بهش علاقمندشدم و احساسمو بهش گفتم

فهمیدم هنوز دوستم دارع و دوست شدیم😄

نههههههههه یادم نیست بازم بازم لطفا یا نشونی بده یادم بیاد

تو یک نی نی سایتی واقعی شهلا😁

واقعا؟! من همچین حسی کردم

😅 من اصلا اعتماد به نفس ندارم و به شدت مرعوب دون ژوانم متاسفانه جآن🌿

نههههه بگو😂🙈 البتع من جدا تخصص دارم تو اعتماد به نفس دادن😂

عزیرممم خوندممم چقدر تو عشقولانه هستیییی..

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
اولین باری که دیدمش بابچه های کلاس رفتیم مافیا بازی کنیم همکلاسی من نبود دوستِ همکلاسیم بود بعدازا ...

وای خدایا

الان چی شد

ازدواج؟؟؟