2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست
به سلامتی گلم😍😉. کاشکی عکس خودتم میذاشتی شما همونی هستی که بین دوتا خواستگارت مونده بودی کدومو ان ...

نه قربونت من نبودم😂

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی تو با اون چش و ابروی سیاهت خدای جذابیتی

واااااای ماچ

ولی اون همیشه تو قیافست☹🥺

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
یا اونی هستی که یکم اختلاف سنی دارین؟ اشناست واسم قبلا هم دیدم این عکسو. ایشاالله خوش بخت بشین❤❤

اختلاف سنی دار بودیم☹☹☹☹

ممنونم جان

😂🙈

واااااای ماچ ولی اون همیشه تو قیافست☹🥺

ولش کن ناز کش میخواد ک تو هستی دیگه ....

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
ولش کن ناز کش میخواد ک تو هستی دیگه ....

ارع واقعا😂🙈

من و دوستم رفته بودیم بیرون شهر ی بساط پیکنیک پهن کردیم داشتیم چایی میخوردیم حوصلمونم سر رفته بود دوستم گفت بیا هر کس از جاده رفت کرم بریزیم برگرده بعد ی موتور اومد دوتا جوون بودن دوستم دست بالا کرد اونا یکم رفتن بعد یهو برگشتن اومدن پیش ما گفتن میشناسید مارو دست بالا کردیم دوستم گفت ن تنها بودیم همینجوری الکی بعد اومدن نشستن همه باهم چایی خوردیم ک همونجا دوستم با دوست شوهرم دوست شدن من تو فاز دوست پسر نبودم چند دفه بعد ک دوستم قرار میزاشت منم می‌برد بعد همیشه اونم دوستش ک شوهرمه میآورد بعد چن دفه ک رفتیم بیرون بازم پا ندادم شمارمو از دوستم گرفته بود خودش زنگ زد منم ک بدم نمیومد دوست شدیم بعدش دردسرا کشیدیم بعد ۲سال شد شوهرم الان نزدیک ۳ساله ک شوهرمه جونمه همه زندگیمه عکسامونم رو پروفایلم هست.از خدا میخوام همه عاشقای واقعی بهم برسن

من و دوستم رفته بودیم بیرون شهر ی بساط پیکنیک پهن کردیم داشتیم چایی میخوردیم حوصلمونم سر رفته بود دو ...

كلا هميشه بساط بيرون رفتنت پهنه مثه پروفايلت  🤣🤣

عشقتون مانا🥰

چون ميگذرد غمى نيست🤷🏻‍♀️
اولین بار تو عروسی داداشش دیدمش  تو کت شلوار مشکی موها خوش حالت 😍 اخه فامیل بودیم پدر مادرش ...

منم جریانم دقیقا مث توئه

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

كلا هميشه بساط بيرون رفتنت پهنه مثه پروفايلت  🤣🤣 عشقتون مانا🥰

اونجا ک عکس گذاشتم همونجاییه ک دفه اول دیدیم همو کلا هر چند وقت می ریم دقیقا همونجا اینقد حال میده اون روزا میاد جلو چشمم 

من و دوستم رفته بودیم بیرون شهر ی بساط پیکنیک پهن کردیم داشتیم چایی میخوردیم حوصلمونم سر رفته بود دو ...

خداکنه همه برسننننننن از جمله خووووودمممممم

عشقتون پایا باشه خانوم😅🌿