2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂 شکمو بودن جواب داده پس تو جذب پسرا

درمورد شوهر من که خودش شکموئه آره. بعضیا بد میدونندختر شکمو باشه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
درمورد شوهر من که خودش شکموئه آره. بعضیا بد میدونندختر شکمو باشه

وا

کجاش بده؟

من که خودم شکمو نیستم ولی تپلم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
وا کجاش بده؟ من که خودم شکمو نیستم ولی تپلم

ازین تفکرات قدیمی مزخرف کم ندارن که پسرای امروزی 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
ازین تفکرات قدیمی مزخرف کم ندارن که پسرای امروزی 

موافقم

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
فدات شم ،چشات قشنگه ،خواهر شوهرم همیشه به داداشش میگه تو عشقمو بر زدی 🤣🤣

حق داره

راااااست میگه😍

@موهیتا بیا یواشکی اینجا بهت نشون بدم عکسارو

بروزرسانیم تهدید به اعصاب غذا کرد😑

ببخشید خب هعی دستم میخورد قاطی پاتی میشد😂

بروزرسانیم تهدید به اعصاب غذا کرد😑

دیدیییی؟؟

وای قلبم🙈 عجب توله سسسسگیه دلبرجانت😂 خودتم اوممممووووچچچچچچ جیگریا چه بهم میاید😍🥰😍🥰

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخلاقشم همون سگیه که شما میگی😂😂😂😂😂

ماچ به خودتون😍😍

رسالتم رو انجام دادم

عکسمو نشونتون دادم😎