2777
2789
عنوان

خاطره ی دیدار اولین رابطه ی عاشقانتون،چی بود؟؟!!به چی ختم شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15348 بازدید | 266 پست
😂😂 اره من قبلا تو تاپیکت بودم. خودتم خیلی خوشگلی😉

الکی عکس دیدیا پس😂ماچ بهت

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
استارتر سَس است استارتر رفــــــــــــــت    

بچه شیر خشکی رو نیگا کنا😂

اس اس بسی با ایمان است

رفته بوده نماز😅

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقبل الله 😇

😂😂😂حالا مسخره کنید

گفتم شايد اينايي كه عشق زمينى دارن نماز نميخونن 🤣🤣🤣

آدم عاشق همه مدله عاشقه جآن😉

یه سوال چرا نه میتونم کاربری محمد امین رو تگ کنم ،و نه پستاش رو که میزنم رو نمتونم بخونم؟

👏🏻👏🏻👏🏻 بعضى وقتا اينجورى ميشه بزار چند دقيقه ديگه امتحان كن

خیلی امتحانیدم

نشد☹

👏🏻👏🏻👏🏻 بعضى وقتا اينجورى ميشه بزار چند دقيقه ديگه امتحان كن

اععععع الان یه چی نوشتی که همون جوریه و نمیبینم🥺

الان دیگه همسرمه ولی بار دوستم با دوستش دوست بود رفتیم ۴ تای بیرون من اصلا ازش خوشم نمیومد به دوستم میگفتم من ازش خوشم نمیاد بگو با من حرف نزنه😂😂دیگه ندیدمش شنیدم خونشون رفته تهران بعد ۲ سال کامل ناگهانی دیدیم همو گفت شمارتو داشته باشم بهم زمان بده اگه اینسری جوابت نه بود بخدا دیگه میرم دیگه دوست شدیم دیدم چقد بچه باحالیه میدونستم تک فرزنده ولی نمیدونستم از نظر مالی خیلی اوکیه که مغازه و خونه داشته باشه یروز بیرون بودیم کفشی که پوشیده بود قشنگ بود گفتم کفشات چقد قشنگه گفت قابل نداره بعد سری بعد دیدم از همون کفش واسم گرفته بود پیش خودم گفتم کی فکر کرده با خودش مثلا میخواد بگه من خیلی دست دلباز و لاکچریم😂😂 ولی کوچیک بود سایزش رفتیم مغازه عوض کنیم حالا دیدم پسره فروشنده مغازه خیلی باهاش گرم حرف زد حالا منم هی  اون وسط اصرار میگفتم چقد گرفتی بگو تا پولشو بدم😂 ازش پرسیدم از اینجا خیلی خرید میکنی؟😂😀دیگه اونجا فهمیدم که مغازه داره 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

من تو فاتحه دیدمش با خودم گفتم وااای چقدر از این بدم میااد خودشیفته اس انگار بعد از کنارم که خواست رد بشه سلام دیر جواب دادم الانم نامزدمه میگه از اونموقع عاشقم شده   البته الان عاشقشم برعکس فکرامه

کاربری دست دو نفر 
الان دیگه همسرمه ولی بار دوستم با دوستش دوست بود رفتیم ۴ تای بیرون من اصلا ازش خوشم نمیومد به دوستم ...

چه دلی بردیا کلک😅

ولی تجربه ثااااابت کرده یک دوست خوب،یک ازدواج خوب رو برات رقم میزنه😂در انتخاب دوست کوشا باشید

اولین برخوردمون اینجوری بود 

دوست من اونو نشون داده بود ب یکی و گفته بود این پسره گفته هروقت دیر اومدی زنگ بزن من سرویس و برات نگه دارم 

اون یکیم رفته بود  این حرف و بهش زده بود

اینم با توپ پر و عصبانی اومد تو کتابخونه برا دوست من که تو کی هستی من بخوام شمارتو بگیرم ک سرویس وبرات نگه دارم‌ وچرا الکی این حرف و زدی 

خلاصه اون عصبی من هی میخندیدم به بحث این دوتا 😂😂

به دوستم میگف مگه من نوچه توام سرویس و براتنگه دارم 

حالااونروزگذشت بعد اومد از من معذرت خواهی کرد ک ببخشید بابت اونروز ، گفتم برو از دوستم معذرت خواهی کن گف عمرااا😂

بعدم گفت ازین ب بعد هرکار داشتی بمن بگو نمیگم مثه برادر مثه پسرخاله که بعد بمن نگی داداش😂😂

هنوزم میگه اونروز انقدعصبی بودم ولی خنده تو هم حرصمو درمیاورد هم دلم نمیومد بتو چیزی بگم

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
من تو فاتحه دیدمش با خودم گفتم وااای چقدر از این بدم میااد خودشیفته اس انگار بعد از کنارم که خواست ر ...

وای خدا😅

خیلی کلکین همتون

من یاد بگیرم واقعا

بایه چشم و ابرو دل میبرید

اولین برخوردمون اینجوری بود  دوست من اونو نشون داده بود ب یکی و گفته بود این پسره گفته هروقت د ...

آخی چه دلبرانه

حالا اگه من بودم طرف کلی بارم میکرد😅😅😅