2777
2789

و هر چیزی دلتون میخواد با وجود این که پولش هست و همسرتون هم راضیه را نمیخرین و نگه میدارین بعد ی ضرری بهتون بخوره؟

من بعصی وقتا از این خصلتم حالم بهم میخوره

مثلا ی مانتو میببنم خیلی دلم میخوادش پولشم دارم ولی میگم حالا ولش کن بعدا دلم نمیاد پول بدم بعد همون پول یا خرج ماشین میشه یا دکتر

چیکار کنم این حسا نداشته باشم چیزیم میخرم میام خونه عذاب وجدان میگیرم 

من برعکس توام اگه از چیزی خوشم بیاد حتما باید بخرمش حتی اگه خیلی گزون باشه بعدشم اصلا عذاب وجدان ندارم

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه بدون زنی ک خرج نداره عرج نداره عزیزم

اگ مانتورو میگرفتی پول ماشین و دکترم جور میشد

درضمن خرج تو نکنه میره پا یچی دیگ حالا هرچیییی

مادرجونم میگ اگ خرج نکنی میره پادختر اگ خیلی مرد باشه میره خرج دوس و رفیق میکن یا ته‌ش میده مواد

من خودم اولاش خیلی جلوشو میگرفتم دیدم من خرج نمیکنم ک پس انداز کنم ولی بجاش خرج خانوادش میشه گفتم چرا ب دلم بذارم اخرم ...

پس خرج کن

دقیقا من بارها تجربه کردم وقتی یه چیزی را با دل خوش میخرم و از خریدنش لذت میبرم جای پولش خیلی زود پر میشه.اگه چیزی  خوشم بیاد نخرم پولش یه جوری هدر میره .
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .