2777
2789
عنوان

هرکی دوسداره ماست رو با انگشت بخوره بیاد تو :)

| مشاهده متن کامل بحث + 4171 بازدید | 237 پست
کلا غذای یخ خیلی مزه میده
ماکارونی سبزی پلو استانبولی عاشقشونممممممممم
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواهر دارم بچه که بود یعنی دوسالش بود

یه بار پیش هم نشسته بودیم دیدم داره انگشت میکنه تو لاستیکیش یه چیزایی میخوره

منم زود رفتم مامانمو صدا کردم

وای الان که یادش میفتم حالم بددددددددددددد میشه.
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!
عاطفه جون شما مال پسرتو میخوری من ته مونده ی غذای تمام بچه های زیر شش سال فامیلو میخورم.نمیدونم چرا خیلی دوس دارم حالا الان بگید عووووووووووووووووووووووووووق
خدایا به همه زندگیها آرامش و دلخوشی بده...آمین
حالا من فک میکردم خودم کشف کردم میشه از مو به عنوان نخ دندان استفاده کرد.
دیدم خواهرمم بلده این کارو...
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
من یه کار چندشو خیلی دوست دارم که همش شوهرم میگه زشته بده اخه
اونم اینه که سوپ بخورم بعد ته کاسه رو با دست تمیز کنم همون یه انگشتی که میزنم تهش اندازه کل کاسه سوپ بهم میچسپه
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان