الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یبار داشتم خیار پنیر گوجه میخوردم و واسه شوشو هم لقمه میگرفتم اما قایمکی این دونه های گوجه رو هورت میکشم و حالشو میبردم بعد بقیه شو میزاشتم لای نون پنیر و میدادم شوهرم میخورد بعد که فهمید چشاش گرد و حالش بد جدیدا هیچی از دسم نمیگیره
خدا هم که باشی ...😉 باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
با دست یه مشت قرمه سبزی یخ کرده میریختم رو برنج یخ کرده و تند تند میخوردم.
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!
یه بار خونه داییم بودم یواشکی رفتم سریخچالشون ناهار قرمه سبزی داشتیم بعد که خوردم اومدم یه شیشه آب بخورم به جای آب شیشه عرق نعنا رو سرکشیدم دادم در اومد همه فهمیدن کلی ضایع شدم.
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!