2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بستس در حال تعمیر و اینا اند 

واقعااا

ولی خوب از این نظرش خوبه اگر دکتر هم داشته باشی یا ماماهمراه دیگه کسی کاری بهت نداره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
الآن بین دکتر ملکزاده و دکتر عفت باقری موندم کدومو انتخاب کنم ف

باقری را شنیدم ولی ملکزاده را نه

من به همه دکتر خودم معرفی میکنم واقعااا عالی بود

من زایمان اولم میرفتم اصفهان پیش متخصص و اووو کلی وقت و انرژی برای رفت و امدش ولی این دکتر با اینکه ماماس اصلا چیزی کم نداره و خیلی خوش اخلاق و گل و مهربونه با اینکه من بارداری دومم همش استراحت مطلق بودم و پر خطر بود ولی مراقبتاش عالیه حتی گفت سرکلاژ هم نکن فقط استراحت در صورتی که چندتا دکتر گفتن باید سرکلاژ کنی

برای زایمانمم که عالییی از لحطه اول پیشم بود تا اخر و با تجربه زیاااد 

باقری را شنیدم ولی ملکزاده را نه من به همه دکتر خودم معرفی میکنم واقعااا عالی بود من زایمان اولم م ...

عزیزدلم ایشالا سایت بالای سر بچه هات باشه

من هنوز نمیدونم برم خصوصی یا نیمه خصوصی

آخه من مامانم فوت شده هیچکسی رو ندارم واس زایمانم بیاد کمکم  دوس دارم برم خصوصی ک حداقل شوهرم بتونه بیاد بالای سرم

شما طبیعی بودی یا سز؟

♡خدایا شکرت♡

عزیزدلم ایشالا سایت بالای سر بچه هات باشه من هنوز نمیدونم برم خصوصی یا نیمه خصوصی آخه من مامانم فو ...

من طبیعی بودم که رفتم ماما دیگه اولیم چونوشک داشتم متخصص گرفتم

ولی کلا خیلی بقول معروف بدزا هستم😂😂

خدا مادرتون رحمت کنه هیچ کسی ندارید بیاد همراهتون بشه؟؟

صدالبته خصوصی انقدر رسیدگیش خوبه زیاد به همراه نیاز نداری من اولیم سعدی بودم عالییی بود عاااالی

نه هیچکسیو ندارم یعنی خاله و عمه و دایی و عمو دارم ولی خب اگه بیان خودت میدونی ک بدون منت کسی واس کسی کاری نمیکنه و بعدش حرف و حدیث توشه  

مادر فقط بی منت واس بچش همه کاری میکنه

من طبیعی دوس دارم چون زود سرپا میشم و راه میوفتم ولی میترسم از دردش

بخاطر همین میخوام برم سز یا بیمارستان سپاهان یا سعدی یا میلاد که البته میگن میلاد خیییلی گرونه

♡خدایا شکرت♡

نه هیچکسیو ندارم یعنی خاله و عمه و دایی و عمو دارم ولی خب اگه بیان خودت میدونی ک بدون منت کسی واس کس ...

منم کل این فکرا از سرم گذروندم اخرش ب طبیعی رسیدم بقول شما ادم زود سرپا میشه درد بخیه شکمم نداره 

نه هیچکسیو ندارم یعنی خاله و عمه و دایی و عمو دارم ولی خب اگه بیان خودت میدونی ک بدون منت کسی واس کس ...

عزیزم انقدر این فکرهارا نکن

یه شب تو بیمارستان یکی پیدا میشه بیاد اصلا نترس چون زایمان و به شادی و خوشی خیلی ها هستن بیان از فامیل شوهرت حتی

از حالا برای یه شب غصه نخور خدا بزرگه

من اولیم سعدی رفتم و خیلیییی راضی بودم خیلییییییی ۷سال پیش بهترین برخورد پرستارها داشتن و فقط یه ماما مسئول من بود و هیچ کدوم از ماماها حق معاینه حتی سرم زدن بهم را نداشتن حتی برای دستشویی رفتن هم یه بهیار دنبالم اومد😂😂

عزیزم انقدر این فکرهارا نکن یه شب تو بیمارستان یکی پیدا میشه بیاد اصلا نترس چون زایمان و به شادی و ...

ایشالا اونموقع خدا کمکم کنه 

ممنون عزیزم البتماس دعا  

♡خدایا شکرت♡