2777
2789
طبیعی تامین اجتماعی دارم

بنطر من برو عیسی بن مریم زایشگاهش اتاقاش خصوصیه یعنی هرکسی تو یه اتاق جداگونه با دکتر خودش

از این لحاظ مثل زهرای مرضیه اس ولی بقیه چیزاش نمیدونم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 😁😁😁

تو یه تاپیک دعوای زن و شوهری بود شوهرش همشریمون بود چند وقت پیش تو پربازدیدا بودباهم آشنا شدیم از عکس پروفت شناختمت عزیزم

چه دکتری میرفتی شما؟

♡خدایا شکرت♡

تو یه تاپیک دعوای زن و شوهری بود شوهرش همشریمون بود چند وقت پیش تو پربازدیدا بودباهم آشنا شدیم از عک ...

آره عزیزم

من زایمان دومم رفتم پیش خانم ناهید ابراهیمی تو زهرای مرضیه

از دکترم خیلی خیلی خیلی راضی بودم و بیمارستان خوب بود نه که بگم عااااای به هرحال نیمه خصوصیه یه چیزی بین دولتی و خصوصی صدالبته به پای خصوصی نمیرسه فقط اونروز خیلی شلوغ بود و اتاق ها پررر

آها پس دکترت اصفهان بود  ممنون عزیزم

نه عزیزم دکترم خمینی شهر

اسمش نشنیدی؟؟

البته متخصص نیست ماماست ولی کارش عااالی و با تجربه و خیلی حوصله دار

بنطر من برو عیسی بن مریم زایشگاهش اتاقاش خصوصیه یعنی هرکسی تو یه اتاق جداگونه با دکتر خودش از این ل ...

الان بستس در حال تعمیر و اینا اند 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده