2777
2789

هیچ چیز از هیچکس بعید نیس

خدایی خیلی قبول دارم👋👋

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

میگذرد

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوگل تو لیاقتت بهتریناس ...تو صبوری و مطمئنا خدا میخواسته امتحانت کنه..

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

سه ماه دیگه تو هستی و مدادت و سرنوشتت

اون موقع این جمله خیلی تکونم داد

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

گاهی در نقطه تاریکی از زندگی قرار دارید و گمان می کنید ک دفن شده این اما واقعیت این است ک کاشته شده اید🌱💙

هر اسمی زدم تکراری بود از غصه زدم شیطان رجیم🥴متاسفانه تکراری نبود☹🥺با تمام وجودم این جمله رو قبول دارم 👈توضیح نشانه ی ضعفه! انگار هرچقدر بیشتر توضیح میدی بقیه بیشتر قضاوتت می کنن!😏 واسه بعضیام اینطوریه👈جیب خالی پُز عالی...😂 من نظر شخصیمو میگم هرکسی حق داره نظر شخصیشو بگه..هممون عقل و شعور داریم پس به شعور هم توهین نکنیم🌱🤗با تچکر🥴💙

تو میتونی مثل مادرت یه زن قوی باشی و همه چی رو تو دستت بگیری

کی دلش میاد از تو بگذره؟

ادمایی که اذیتت میکنن و حذف کن حتی اگه جونت بهش بستس

یادت باشه ار هرکسی هر چیزی ممکنه

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤