2777
2789
عنوان

کیا چشماشون استیگماته. ترو خدا بیاین دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 35 پست

نترس بابا خیر سرت مادری گریه اخه برا چی 

خوب میشه با عینک بعدم اصلا کسی متوجه نمیشه که بخوان مسخرش کنن بگن آستیگماته

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
یه خط رو دوتا میبینه از فاصله،  ینی کره ی چشم کاملا گرد نیست، منم آستیگماتم اینکه گریه نداره، ...

منم استیکماتم ولی دوتا نمیبینم.

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم تاربینی داری؟ دوست دارم یه بار از چشای کوچولوش دنیارو ببینم . الهی بمیرم براش. بخدا الان صفحه ...

اره ولی گریه نداره که, الان بیشتر مردم بخاطر گوشیا چشمشون ضعیف شده عینک میزنن, پسرشماهم بزنه چه اشکال داره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2143954

استیگمات یعنی دورو خوب نمیتونه ببینه چشای منم استیگماته هر دفعه رفتم خوب تر شده پسر تو اگه دائم بزنه سر سال عینکشو برمیداره چون درجال رشد هست اصلا نگران نباش من تو فامیلمون بودن که تو بچگی عینک زدن ولی الان دیگه نمیزنن خوبیش اینه که تو سن کم فهمیدی قول میدم خوب خوب بشه 

عزیزم یجوری میگی انگار فلجه😐منم چشمام آستیگماته ... تاری دیده ی مقدار ... از شش سالگی تا ده سالگی م ...

دور از جونش... یعنی میشه بهتر شه؟

اخه دکتره منو ترسوند گفت دائم باید عینک رو چشش باشه

من تجربه ای ندارم عزیزم 

ولی مگه عینک و کسی مسخره میکنه اونم الان؟؟؟؟؟ 

والا اینقد عینکای خوشکل اومده من دوس دارم الان عینکی بودم😞

ولی این شاهرخ استخری خانومش تعریف کرده بود راجب چشمای دخترش پناه اونم آستیگمات بود و میگفت کلی گریه کردم ولی باهاش کنار اومدم 

ضمن اینکه دکتر گفته بود رفع میشه اگه مرتب عینک بزنه فکنم

بچه ها تنبلی چشم بهتره یا ضعیفی ؟ 

یعنی تک بزرگسالی کدوم راحت تر هس درمانش؟؟

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

گریه کردن شما فقط اعتماد ب نفسشو پایین میاره 

براش توضیح بده کمک میکنه چشما قدرتشون بیشتر بشن 

پسر من انحراف پنهان داشت شش ماه روزی چهار ساعت چشماشو میبستم  از پنج ماه پیش پیش پرفوسور انحراف دکتر سنجری وقت گرفتم دوروز پیش پیش دکترش بودیم  دکتر بعد از معاینه گفت چشماش خوب شده خوبه خوب 

باورت میشه چقدر گریه کردم  ولی اگ میگفت نیاز ب عینک هست حتما تهیه میکردیم تازه از قبلش هم برای عینک امادش کردم  

ولی خداروشکر خستگی پنج ماه چشم بستن از تنم رفت  

بزار ی مدت عینک بزنه انشالله رفع میشه و شاکر خدا میشی ک از این بدتر نشد

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

حتما خیلی پای گوشی و تلویزیونه 

ببخشید میگم ولی با لیزیک هم کامل برطرف نمیشه 

ولی مشکلی نیس ک بگی خیلی بده ولی من خودم دوست نداصتم استیگمات باشم من متاسفانه بچه ک بودم خیلی رو بچگی چشامو لوچ میکردم و تلویزیون میدیم

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

عزیزم من عینک میزنم چون چشمام ضعیف بوده و اینکه چشمام استیگمات و تا پارسال نمیدونستم خودم

چون میخواستم لنز بگیرم فهمیدم چیز خیلی شایعیه و اصلا نگرانی نداره 

خدایا شکرت 
من تجربه ای ندارم عزیزم  ولی مگه عینک و کسی مسخره میکنه اونم الان؟؟؟؟؟  والا اینقد عینکا ...

نمیدونم بچه داری یا نه ولی منم قبلش برام عادی بود ولی وقتی بچه خودمو گفتن دنیا رو سرم خراب شد نمیدونم چرا ولی حالم خیلی بده شاید منم برام عادی شه هنوز عینشکشو نگرفتیم نمیدونم واکنشش چیه