2777
2789

شوهرم دو سال از عقدمون می‌گذشت رابطه کامل با من داشت 

بحث عروسی میشد بهم میگفت بابات نمیخاد یکم فرصت بده من آمادگی زندگی مشترک پیدا کنم!! خونه ماشین چندتا و زمین شغل و درآمد داشت 

یا میگفت من میخام مسئولیت تورو قبول کنم ببرمت سر زندگی میدونی چقد سخته

ی هفته هم ک برده بود سر زندگی میومد میگفت کیف میکنی میخوری میخابی!!!حالا همش در حال جابجایی جهیزیه و چیدمان و غذا درست کردن بودم 

از اونورم میگفت دیگ از پول سوئیت و خونه دادن راحت شدم اومدیم خونمون !!!!

همون ی هفته هم با نقشه منو برده بود سر زندگی ا‌ونم بدون عروسی 

هیچوقت تو این سه سال اصلا اسم عروسی و لباس عروس نیاورد بهش میگفتم بریم من لباس عروس بپوشم انتخاب منیم بهانه می‌آورد 

یا میگفتم لاقل ی چیزی بیو اینستات بزار بفهمن متاهلی میگفت ن از تو مطمئن نیستم!!!!!

خودش درخواست طلاق داده بعد سه سال عقد مهریه هم میگ نمیدم 

۲۱۴ تا نهریم بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی بخشیدم ۳۰ تا سکه مونده ی هفته برو سر زندگی بعدم خودشو زد انداخت منو از خونه بدون حجاب بیرون از من شکایت کرد ک من زدم خداروشکر دادگاه متوجه شدن خودزنی کرده

چند وقت بعد عقدم میگفت اگ میخای هر شب بریم بیرون از بابات پول بگیر توام خرج کن یا میگفت تا سرکار نری نمیبرمت سر زندگی 

مادرشو خودشم میگفتن بابات برام کاری نکرده 

ی سال بعد عقد وضع مالیش خیلی خوب شد دیگ کم کم بیخیال من شدن دیدن ما هم دستشون و خوندیم و فهمیدیم نیتشون تیغ زدنه

حالا الان ک بعد سه سال آدمش کردم یاد گرفتم زن خرج داره منو نمیخاد منی ک وقتی هیچی نداشت قبولش کردم 

هیچ وقت برای مرد ها گارد تون رو پایین نیارین دخترا

هر چی پررو تر باشی، مطیع ترن

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردها هیچکدومشون لیاقتِ محبت بی قید و شرطو ندارنهمشون قدرنشناسن..زن هر چی باسیاست تر باشه مرد مطیع ت ...

ابداً باهات موافق نیستم

بحث یه عمر زندگیه ، یک عمر خودت نباشی ، خوددار باشی ، سیاست ب خرج بدی که میخواد مطیع باشه ؟ میخوام نباشه هفتصد سال سیاه

زن گوله ی احساساته ، اگه خرج نشه همش میشه افسردگی 

همین زنای باسیاستِ بی احساس، مامانِ این مدل پسرا بودن که اینطوری زن براشون آلت پول دراوردن شده

آدم باید انسان ازدواج کنه ، نه این حیوونای بی افسار

ابداً باهات موافق نیستمبحث یه عمر زندگیه ، یک عمر خودت نباشی ، خوددار باشی ، سیاست ب خرج بدی که میخو ...

عزیزم شما توی یه سنی هستی که طبیعیه همچین تفکری داشته باشی منم همسن شما بودم مثل شما فکر میکردم ولی الان بارسیدن به ۴۰ سالگی فهمیدم در رابطه با مردها همیشه باید باسیاست بود، تلخه اما واقعیت همینه

.

عزیزم شما توی یه سنی هستی که طبیعیه همچین تفکری داشته باشی منم همسن شما بودم مثل شما فکر میکردم ولی ...

صد درصد تجربه شما فوق العادست

ولی من دخترِ یه چنین مادر مثلا با سیاستی بودم ، و واقعا پر عقده های مزخرفم ، یک سال تراپی های مداوم رفتم تا تونستم رابطه سالم ایجاد کنم 

به نظرم ارزششو نداره

و من بالای ۲۰ تا رابطه آشنایی با پسرای مختلف داشتم ، با هر قشری که فکرش رو کنید سر و کله زدم ، درسته بینشون کمه

ولی واقعا هنوزم هست بینشون پسرایی که تربیت شده مادر و خانواده درستین

نمونش پارتنر خودم ، ۷۲ ساعت گاها سر کار بوده ، غیر ممکنه یه بار یادش باشه ساعت یک و ربع شب جلوی محل کارم دنبال من نیاد 

نه سک.سی این وسط هست ، نه تعهدی هست، ولی یکبار نشده یادش بره 

همیشه برام سوال بود چرا این ادم توی هر زمینه ای انقدر مسئولیت پذیره؟ تا مادرشو دیدم و شخصیتش رو دیدم قشنگگ فهمیدم از چنین مادری چنین پسری عمل میاد

صد درصد تجربه شما فوق العادستولی من دخترِ یه چنین مادر مثلا با سیاستی بودم ، و واقعا پر عقده های مزخ ...

آفرین دقیقا اینجاست ک میگن خانواده از خود طرف مهمتره خانوادش ادمای درستی نبودن