2777
2789

ذوق کردن و عمیقا لذت بردن از چیزی 

اخرین بار کی اینارو تجربه کردین 

خودم یادم نی 

ولس امروز مامانم عکس از بچگیم فرستاد در حال غش کردن از خده بودم تو سن ۹ ۱۰ سالگی حدودا دلم گرفتم دلم از اون خنده ها خواست 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من فقط کتاب و فیلم دیدن حالمو خوب میکنه جدیدا سریال شهرزاد میبینیم باشوهرم

فیلم ازهرچیزی بهتره ن بیرون درگیر حرف مردمی ن چیزی ارامش محض

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط کتاب و فیلم دیدن حالمو خوب میکنه جدیدا سریال شهرزاد میبینیم باشوهرمفیلم ازهرچیزی بهتره ن بیرو ...

اره منم این نمایش خونگیارو میگیرم میبینم خیلی خوبه فعلا تنها دلخوشیمه و تفریح😁 الان از یاد رفته و شغالو دارم میبینم 

اره منم این نمایش خونگیارو میگیرم میبینم خیلی خوبه فعلا تنها دلخوشیمه و تفریح😁 الان از یاد رفته و ش ...

خوب میکنی والابهترین کار😁

سریالای کره ای ام خوبن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کره ایم دوست دارم سراغ داری خوب معرفی کنی ؟

سریال چ ژانری دوس دازی

ما جدیدا موش رودیدیم جنایی بود خیلی دوس داشتم

سریال ملکه پادشاه 

سریال زیبای حقیقی 

سریال زیادمیبینم اسمشونو یادم نیس لنتی

سریال چ ژانری دوس دازیما جدیدا موش رودیدیم جنایی بود خیلی دوس داشتمسریال ملکه پادشاه سریال زیبای حقی ...

معمولا عاشقانه خانوادگی 

سریال چ ژانری دوس دازیما جدیدا موش رودیدیم جنایی بود خیلی دوس داشتمسریال ملکه پادشاه سریال زیبای حقی ...

مرسی عزیزم اینارو سذچ میکنم یکیشو بگیرم فعلا

معمولا عاشقانه خانوادگی

پس همون پادشاه ملکه روببین یازیبای حقیقی یاهندونه چشمک زن